» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
6 / 157
»»

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: ahac ()

def0r ::

firefox2142 ::

Ahac če greš hardcore mode imaš samo gold AH :D pomoje pa tudi tisti ki bodo kupovali z denarjem nebodo imeli take prednosti saj jih, vsaj od začetka, level omejuje :D

Wizard ::

Ne pozabit, da boš lahko kupu tudi charactereje na AH-ju, tko da s kešom boš lahko kupu end level chara z top opremo....

Bo treba počakat in videt kako se bo to v praksi obneslo...

Btw na letošnjem Gamescom je bil predstavljen Inferno mode - najtežja stopnj za najbolše igralce z top lootom.

Primoz78 ::

Wizard je izjavil:

Ne pozabit, da boš lahko kupu tudi charactereje na AH-ju, tko da s kešom boš lahko kupu end level chara z top opremo....

Mah tole je kar neki, ne recem da bi bilo ene 100 razlicnih characterjev pa da bi imel osnovnih 5 for free ostale pa za doplacilo ampak da bos kupil lahko "nabildan" character....zgubi igra ves car.

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

]Fusion[ ::

Še dobro da nisem zadeve prednaročil :/
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Ne vem zakaj vsi tako crno na tole gledate. Ali sem bil resno edini casual player diablo 2 :)
Mogoce sem malce igral coop ampak vecinoma sam. Gameplaya AH meni cisto nic ne bo spremenil:D

Ne pozabit, da boš lahko kupu tudi charactereje na AH-ju

To pa nisem vedu. Link, pls...

AH v D3 ima zelo dober search sistem. Na sliki vidiš pod Equipment kategorijo Characters - tle boš lahko kupu/prodal charactereje...

Xserces ::

dost bedno :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zanimivo da pri WoW ne podpirajo tzrgovanje z liki, tukaj pa je lepo vključeno... aja pri WoW nimajo oni nič od tega ker poteka mimo njih :)

Ker diablo 3 kot prvo ne bo mmo:P

Ne bo Persistent sveta, samo bo vseeno dokaj blizu. Boš mel competative svet z arenami in ne vem kak bo to zgledalo, če boš lahko najboljšo opremo kupil...

Ja pac, izbiro bos se vseeno imel da bos igral lepo zase. Interakcije z drugimi playerji ne bos imel ce se bos odlocil tako igrat.

Že res da imaš izbiro. Samo potem brezveze, da MP vključijo v igro. Raje daje za pol cene SP in MP posebaj :)
Saj bom vido kako bo to v končni fazi izgledalo, SP bom ziher prešpilal MP pa bomo vidli kako bo. Blizzardu pa sem tak že preveč denarja zmetal prek WoW in se teh 60€ ne bo preveč poznalo :P

Jah saj cisto odvisno je na kaksen nacin si navajen rpgje igrat. Diablo in vse rpgje sem bil navajen sam igrat, ni se mi dalo cakat da bi z drugimi nadaljeval queste itd.

MP del me niti malo ne zanima pri diablotu in se me ta AH tudi nic ne tice :)

No vsaj nekaj rpgjev bom imel za drugo leto lepo igrat, letos ne bom kupil:P

Danes je zalaufal uradni Diablo 3 forum.
Link: http://eu.battle.net/d3/en/forum/

Prijavite in komentirate lahko če imate WOW ali SC2 account.

L.P.

Hm... a kdo ve kako se izbere SC2 account za postanje (namesto WoW)? Jaz vidm samo možnosti menjat WoW char.
WoW account imam pa inactive in mi ne pusti postat...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Enostavno se prijavi z blizzard accountom ki ga uporabljaš za SC2. Potrebuješ email pa pass.

Sem zrihtal. Fora je, da imam na accountu neaktiven WoW in SC2, pa sem moral v "manage characters" in tam izbrat SC2 "character" iz seznama (ki ga včeraj nisem opazu skritega med vsemi WoW chari). :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

sash69 ::

Hmm...meni je pa to kar všeč - da se bo dalo characterje tudi prodajat. Navsezadnje, se je to dogajalo tako ali drugače, enako je bilo z goldom ter z opremo (že v D2, nadaljevanje pa v WoW-u - "črni trg" :) ). Jasno da je bolje tako za Blizzard - provizija od vsakega prodanega characterja/opreme bo nanesla dodatne $$$ na Blizzardov account, kar se do sedaj ni dogajalo, je pa res da je bilo takšno početje prepovedano oz. v nesoglasju z pogoji uporabe.

Poleg tega bo pa poenostavljeno prodajanje characterjev za tiste igralce, ki želijo še malo zaslužiti ko prenehajo z igranjem oz. iz poljubnega razloga. :)

Res je, verjetno bo na račun tega trpel PvP (kupovanje najboljše možne opreme, likov, z namenom biti najboljši), ampak tako ali tako Diablo serija ni bila nikoli primarno mišljena za PvP anyway. (PvP v D2, sicer ga nisem veliko igral, ampak kolikor sem ga, je bil zeh in poden od podna) Že to mi gre v nos da so iz WoW-a naredili e-sport. :P Ampak jebiga...svet se vrti v to smer in lepo je videt da se Blizzard prilagaja.

detroit ::

any closer to release date?
Skero

vorantz ::

detroit je izjavil:

any closer to release date?

How about now?
Now?
Maybe now?
Still nothing? :(

Diablo 3 Beta je Live!!!

Friends and Family Beta se je začela in brez NDA, tko da so že prvi posnetki na netu...

Več posnetkov in informaciji na Diablo 3 Slovenija.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Wizard ()

Tr0n ::

Frišni Diblo 3 Beta posnetki:

Demon Hunter

Witch Doctor

Monk

In, je ze kdo od slovencev v beti? :)

Se mi zdi da je samo US beta atm. :(

subby ::

ne samo us, ampak Friends and family. Torej družina ter prijatelji blizzardovih uslužbencev.

Torej Blizzard nima prijateljev v Sloveniji is what you're saying? :)

sash69 ::

No, do bete oz. do izzida pa lahko sodelujete v Blizzardovem izzivu - Diableards :D

Rippy ::

sash69 je izjavil:

No, do bete oz. do izzida pa lahko sodelujete v Blizzardovem izzivu - Diableards :D

Hah...glede na to da gre za Blizzard igro (when its ready)...raje ne bi tega pocel :)

neboben ::

Da prideš v beto moraš imet aktiven battle.net account oz. kupit eno izmed iger. Potem pa te na podlagi PC specifikacij izberejo ali pa ne. Danes podownloadal client pa mi to nič ne pomaga.
Brezveze

To ze mam vse nastavljeno. :)

A so te izbral :) ? Al se brezveze smeješ ;P ?
Zanajo notri povlečt in dodatno zaslužit €, barabe

Pozdravljeni vsi skupaj :)

Če kdo želi gre lahko pogledat tale live stream: http://www.livestream.com/owttnaived

Tu igra Diablo 3 v živo in odgovarja na vprašanja ki jih postavljajo gledalci v chat. Do zdaj je igral vsak dan bolj proti večeru.

L.P.

Nocem D3 streama gledat in si spoilat spil. Hocet beto!

PARTyZAN ::

Stream pospoila, beta pa ne.

;>

Live stream se je splačal pogledat.

Ne bo treba več dolgo čakat...

Beta naj bi se začela enkrat ta teden(torek-četrtek).

Zdej pa redno Battle.net account chekirat :)

detroit ::

Skero

Pasivne skille pa rune si pozabo. :)

Ti tudi. Al pa Slo-Tech ne objavi pravih linkov. :)

PARTyZAN ::

Ko klikneš na URL moraš dodat še preostanek, ki se začenja z klicajem. ST pač ne prebavlja čudnih znakov v URLjih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neboben ()

ShinseiYama ::

Ganon ::

Kitajci ne samo, da imajo Diablo V, dobili so tudi že expansion set.

:)) :))

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

Kitajci, 20 let pred nami :P:P:))
««
6 / 157
»»