» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
27 / 157
»»

Zmajc ::

PARTyZAN je izjavil:

Seveda. Vsi brez Android/iOS telefonov so butci, ne?


Ne, ampak nekdo ki dobiva na tisoce dolarjev donacij dnevno pa definitvno je.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zmajc ()

Good Guy ::

Sama fovšija vas je :))
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Zmajc ::

Fovšija? Diablo 3 je igra kjer je primarnega in bistvenega pomena oprema. Pol pa pride en debil ki mu opremo šenkajo drugi in potem izigrava "najboljšega diablo 3 igralca". Tu ni kaj favšije, samo dejstvo da obstaja na tisoče boljših playerjev.

Tr0n ::

Lol, kaj tebi ni jasno? HE IS TROLLING! :)

Zraven tega pa zbira denar za http://opsharecraft.com/ z vsemi prispevki, ki jih dobi od streama.

ahac ::

PARTyZAN je izjavil:

Seveda. Vsi brez Android/iOS telefonov so butci, ne?


Dobi se tudi fizični authenticator.

Sicer pa obstaja opcija, da ne špil zahteva authenticatorja pri vsakem loginu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Izi ::

detroit je izjavil:

Vsakdo ki ima malo časa in si predstavljam da je neki nas nerdou tuki gor ki ima več kot 3h na dan za diablo bi moralo diabla na infernu klofat že vrsto dni. Od kje ti ideja, da jih še dolgo ne bo na tem forumu.

Napisal sem, da tistih, ki so ubili Diabla na Inferno ni na tem forumu. Tudi ti ga nisi, ker si kot kaže prej izgubil potrpljenje.
Kar se pa tiče samega napredovanja pa si kot kaže eden tistih, ki brezglavo divjajo skozi igre. Jaz sem igral skoraj 3 ure na dan vsak dan pa še nisem na Inferno stopnji in kot vidim je takih tudi tukaj kar precej. Kot pa kaže Blizzardova statistika za cel svet pa je takih kot jaz kar večina, pravzaprav glede na statistiko napredujem celo malenkost prehitro.

Ker je igra online se vse lepo beleži in nič se ne da prikriti ali prirediti. Vidi se čas igranja in level. velika večina, ki igra po 3 ure na dan do danes ni prišla Inferno. Pravzaprav je večin aše precej daleč od Inferna, razen če kdo ni skozi igro drvel, spuščal stranske queste in vedno iskal najbližjo pot naprej ozemlje pa puščal neraziskano.
Jaz sem trenutno na Hell stopnji, pa še to bolj na začetku. Pa igram vsak dan in sem level 52.
Pravzaprav ugotavljam, da je Diablo igra za 2 uri na dan, več nikakor ne. Če igraš več se boš hitro naveličal, potem pa se po forumih spraševal kakšen smisel ima igrati naprej. Kot da bi spraševal kašen smisel ima še kdaj igrati šah ali tetris, če si enkrat že zmagal na najlažji težavnosti.

Pa še malo o mojih dejanskih izkušnjah:
Za Inferno ne vem kako težak je, samo do sedaj je vsaka naslednja stopnja dejansko lažja.
Najtežja je bila Normal (1 - 30) težavnostna stopnja, kjer sem kar precej umiral skozi vse 4 poglavja. Normal stopnja je od level 1 do 30, pošasti so level 1 do 30, oprema, ki pada je level 1 do 30 in craftaš lahko opremo od 1 do 30. Vse skupaj sem umrl kakšnih 20-krat. Verjetno je kriv Wizard, ki začne precej ubogo, šele tam nekje pri level 25 postane primerno močan.

Na Nightmare (30-50) stopnjo prideš že kar lepo nabildan in je zato precej lažja kot Normal, razen če nisi preveč hitel in začel Nightmare dosti preden si dosegel level 30. Nightnare je od level 30 do 50, oprema in craftanje se drži te meje. Skozi Nightmare sem prišel skoraj brez umiranja edino na Act 3 sem umrl kakšnih 3-krat, ko so me presenetili Elitni peklenščki. Diabla na Nightmare sem ubil brez problema v prvem poskusu. Res pa sem bil že level 51, ker sem nabiral predmete za skrivni level.

Hell (50-60) je zaenkrat še lažji kot Nightmare, umrl še nisem nikoli. Vsaj prva 2 poglavja sta otročje lahka, kako bo pa naprej bomo pa še videli. Je pa igranje že precej počasnejše, saj kljub najboljši opremi traja deratizacija istih skupin kot v Nightmare sedaj še najmanj enkrat dlje kot prej.

Inferno bo pa verjetno res zaguljen, saj ima naš junak level cap pri 60 in torej cel Inferno igramo z istim levelom, medtem ko pošasti nimajo nobenih omejitev in njihovi leveli gredo daleč v višave. Craftati pa lahko začneš legendarne predmete, če imaš denar seveda.

Nabral sem vse predmete za skrivni level, razen za tistega, ki ga je treba drago kupiti in za scraftati palice nimam dovolj denarja. In za vsako stopnjo je treba odpreti nov skrivni level, craftanje čarobne palice, ki jo rabiš pa je za vsako stopnjo precej dražje. Za Nightmare stane 50.000, za Hell 200.000, za Inferno pa menda že milijon. Jaz jo bom odprl kar na Hell stopnji.

Smurf ::

No ja veliko stevilo igralcev je ze kar na inferno stopnji. Prakticnega razloga za predaknt vsak koticek ravno ni (oz to naredis enkrat za achivmente), ce gres hitreje cez dobis v istemc casu vec golda s cimer lahko nato kupis vec boljsih itemov :).

klasicni ::

@Izi
Lahko zaupaš s kakšno konfiguracijo igraš Wizarda?
Kakšen imaš DPS?
Obstajajo kakšna navodila kaj vse in kje se najdejo predmeti za skrivni lvl?

Hvala za info!!!

ales85 ::

Še vedno lahko kupite "Digital download" preko Blizzard.net tako, da se prijavite kot američan in jo dobite za 60 USD. Potem pa pač igraš na evropskih strežnikih.

ABX ::

Jaz zdaj pucam Hell, opazil sem da po L50 DPS začne grozno rast. Tako da 2-3 levela razlike v opremi je lahko tudi -/+ 50% DPS.

Edina pizdarija je ko kašni eliti imajo "napačne combo skille". 100% invulnerability dokler ne pade šef dol je smotano in 20 minut tekanja okoli ko kura ni zabavno.

Belial mi deluje kot en level/gear check. V zadnji fazi kaj več kot stat in streljat se mi zdi da ne počneš.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Smurf ::

Jaz imam lvl 60 wizarda, zacetek Inferna, 11k dps 27k hp (zbiram denar za novo orozje) in tale build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w...!Ycf!ababYY poskusam pa sedaj delati na resistancu itd., da bom nekoc lahko zdrzal vec kot 3 udarce :).

Secret level: http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire...

Nemixxx ::

Še ma kdo problem pri downloadu tega zadnega patcha men vrže nek Error
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

ABX ::

Jaz sem začel Inferno pri L50 (sem hotel pri L49, ma me ni pustil), mogoče zaradi tega gre bolj počasi. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Izi ::

klasicni je izjavil:

@Izi
Lahko zaupaš s kakšno konfiguracijo igraš Wizarda?
Kakšen imaš DPS?
Obstajajo kakšna navodila kaj vse in kje se najdejo predmeti za skrivni lvl?

Hvala za info!!!

Si pa natresel vprašanj :D

Tukaj imaš predmete za skrivno (kravjo) stopnjo: Diablo 3 Cow level
Problematična sta "Liquid Rainbow" in "Gibbering Gemstone", kjer je treba stopnjo ponoviti tudi več kot 10-krat da končno pade predmet. Pa Izuala, (zadnji boss pred Diablom) sem moral tudi ubiti kakšnih 5-krat preden je odvrgel načrt za scraftati vse predmete skupaj.

Na pamet ne vem koliko DPS ima moj Wizard ampak mislim, da pri level 52 ima nekje med 2500 in 3000. To je najpomembnejša statistika za Wizarda. Oblačim samo kar ima čim več inteligence in čim več dodatnega damagea.

Moj glavni skill za pobijanje pa je "Disintegrate". Tisti žarek, ki gre skozi vse sovražnike in s katerim vedno pobijaš več sovražnikov hkrati. Samo če mi zmankja Arcane powerja uporabim "Spectral Blade". AMpak to je malokrat, ker sem vse tako opremil in izbral, da mi kuri čim manj Arcane powerja med uporabo.

Drugače pa se mi za vsakega Wizarda zdi nujen "Diamond Skin", ki za 6 sekund absorbira tako rekoč ves damage, colldown pa ima 16 sekund, kar pomeni, da je wizard med bojem vedno 6 sekund nesmrten in potem 10 sekund ranjljiv, potem spet 6 sekund nesmrten in tako naprej.
Pa za obveznega sem si izbral še "Energy armor", ki ti poveča armor za 65%, pa obvezno ga moraš opremiti še z runo "Energy Tap", ki ga dobiš pri level 48 in ti namesto da bi ti odvzel 20 Arcane power ti jih doda. Arcane power je mojemu Wizardu namreč življensko pomemben, ker ves čas uporablja "Disintegrate".

Od pasivnih zadev je zame nujno izbrati "Galvanizing Ward", ki mi podaljša delovanje "Energy Armorja", pa še ves čas med uporabo armorja te zdravi z nekaj dodatnih 100 HP na sekundo.
Od pasivnih je dober še čisto začetni Blur, ki ti ves damage, ki ga dobiš zmanjša za 20%, pa jaz sem izbral še "Astral Presence" za še dodatnih 20 Arcane Powerja, ki ga nikoli ni dovolj in hkrati še pohitri njegovo obnavljanje za dodazne 2 na sekundo. Pa še za za Diamobd Skin sem izbral runo, da Disintegrate žarek namesto 20 Arcane powerja kuri samo 7. Tako lahko s smrtonosnim žarkom kurim skoraj celo minuto skupaj in takrat vse kar se mi približuje pada že precej preden se mi uspe približati.
Ko mi zmanjka Arcane powerja je seveda treba malo bežati, če me peklenščki ravno ne zazidajo, zamrznejo ali ne potegnejo k sebi, kar se pravzaprav zgodo takoj ko jih nehaš napadati.
Nekako imam občutek, dokler so peklenščki pod vplivom žarka bolj težko uporabljajo svoje specialne napade. Čim mi zmanjka Arcane powerja pa sem takoj v naslednjem hipu ves zazidan, v kletki, zamrznjen, iz tal me grabijo strupene lovke in iz neba letijo ognjene krogle :D

Smurf ::

ABX je izjavil:

Jaz sem začel Inferno pri L50 (sem hotel pri L49, ma me ni pustil), mogoče zaradi tega gre bolj počasi. :)

Haha tale je pa bila malo optimisticna :D. No sej lvl direktno niti ni toliko pomemben, ce bi imel dober gear, sam kaj ka je vecina dobrega geara nad 50+ :P.

krneki ::

No inferno se lahko začne šele od L60 ...prej bi te itak pojedli za zajtrk :D Mah, spet me ven zabrisal sred inferno Siegebreaker runna ;((

ABX ::

Typo, Hell sem začel. LoL
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Isotropic ::

http://arstechnica.com/gaming/2012/05/m...
kera bedarija s tem drm...

detroit ::

izi ne da se mi pregovarjat s tabo ampak spil ki te pritegne 2
h na dan ni dober. vsaj z mojega vidika. mene sicer pritegne za 15min za dva do tri rune. je pa res da ce laufas mimo vsega na hitro spil postane se bolj boring ker si brez opreme in crkujes ko norec. ko pa dobis opremo je pa spet banalno...vse do inferna. ocitno je ultima online previsoka stopnicka za danasne igre ki so narejene za glupe mulce in je neposteno da vedno primerjam stvari z uo;-)

p.s. ce kdo rabi pomoc na hell stopnji z bossi sm tuki gor tag dal pa z veseljem pomagam da vsaj izkoristim:-P
Skero

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: detroit ()

g33make ::

Evo, 19h 33min da sem preigral na normal in sem level 33 in nevem ali se mi bo dalo še enkrat skozi. Vse kar rabiš je denar da si lahko potem v ac kupiš najboljšo opremo in ta se prodaja za male pare, vsaj na normal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: g33make ()

todman74 ::

detroit je izjavil:

spil ki te pritegne 2h na dan ni dober. vsaj z mojega vidika.


Vsaj 100 ur igranja minimalno, je moj normativ, da lahko rečem "špil je dober".

ABX ::

Dobre ringe se splača kupit od vednorjev in prodat na AH.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

subby ::

Danes sem obrnil guest pass, za nakup se še nisem odločil, ker mi je 60€ trenutno prevelik luksuz.
Ma mogoče kdo info, kje se da najcenej kupit?

BladE_ ::

Tudi mene to zanima, ker mi je guest pass "potekel"... Po možnosti online nakup igre?
Akcija - Reakcija

NoName ::

na mimovrste sm ga naročil pred par tedni za 50 €, vendar ga še nimam. kr naprej podaljšujejo dobavo. resnost pa taka... baje pride 16.6.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Matev ::

no
kje so sedaj tisti troli ki so se smejali ljudem ki so rekli da bodo šli kupiti v premierni polnočni prodaji

...

tisti ki so šli ob polnoči tja igro imajo

za ostale pa še 3 tedne ne bo nič

BladE_ ::

Če kupiš preko Battle.net ga lahko igraš takoj ane?
Akcija - Reakcija

korenje3 ::

Matev je izjavil:

no
kje so sedaj tisti troli ki so se smejali ljudem ki so rekli da bodo šli kupiti v premierni polnočni prodaji

...

tisti ki so šli ob polnoči tja igro imajo

za ostale pa še 3 tedne ne bo nič


evo me. igre se še nisem odločil kupit. sam če bi se, bi jo dobil v enem dnevu. sigurno jo še v e-leclercu prodajajo.

ABX ::

BladE_ je izjavil:

Če kupiš preko Battle.net ga lahko igraš takoj ane?

itak
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Natava ::

Se najde keri ki igra Hardcore in je trenutno v zadnjem actu na hellu ?

Tr0n ::

ABX ::

Za Diablo 3 je SSD najbolj pomembna komponenta. Če nimate dovolj prostora lahko optimizirate zadevo s tem postopkom.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/...

Ko sem premaknil datoteke na SSD je lag zginil, pa čeprav imam HDD Raid, je access time bistvenega pomena.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Izi ::

ABX je izjavil:

Ko sem premaknil datoteke na SSD je lag zginil, pa čeprav imam HDD Raid, je access time bistvenega pomena.

Če igra še vedno komu "jeclja" (stutter), potem bi disk znal biti problem, čeprav je večja verjetnost, da ima preslaboten kar celoten računalnik. Lag so namreč že po enem tednu povsem odpravili. Prvi teden sem imel latenco med 100 in 200 ms, tam nekje od 22. maja naprej pa imam konstantno okoli 45 ms (40 do 46 ms). Nad 50 ms se mi latenca v zadnjih 10. dneh ni dvignila niti zvečer v času največjega navala. Serverji so zadnje čase tip top, edini problem je, da sploh ne prideš noter, če je prevelik naval, ampak če prideš notri pa igra leti z enako latenco kot da bi igral offline.

Imam pa jasno vse igre vedno naložene na SSD. Že dolgo govorim, da prva stvar, ki sodi na SSD so igre, šele nato sistem. Pa swap datoteka mora biti tudi NUJNO na SSD in velika vsaj pol toliko kot je RAMA, čeprav kakšen pametnjakovič trdi, da swapa sploh ne rabi, ker ima dovolj RAMA, kar je popolna neumnost.

ABX ::

Diablo je iz tega vidika unikaten, ker nikoli ne naloži levela ampak non stop bere iz diska.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

klasicni ::

@Izi
@Smurf

Jaz iščem sestavino Liquid Rainbow v Dahlgur Oasis, pa po ene 20 runih brez uspeha, pa me samo zanima, je to moč najdit v vseh težavnostnih stopnjah (normal, nightmare, ...)? Ali moram iskat na normal?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klasicni ()

ABX ::

Evo zdaj sem končal Hell in začel Inferno.

Do skeleten king-a sem potreboval prav isto časa kot v lažji težavnosti in imam samo 1 L60 item. Da crkujem ko dobim elite z napačnimi ability, ampak ne vidim nobene težave za zdaj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Izi ::

klasicni je izjavil:

@Izi
@Smurf

Jaz iščem sestavino Liquid Rainbow v Dahlgur Oasis, pa po ene 20 runih brez uspeha, pa me samo zanima, je to moč najdit v vseh težavnostnih stopnjah (normal, nightmare, ...)? Ali moram iskat na normal?

Na vseh težavnostih jo lahko dobiš.

Smurf ::

Z novim buildom sem tudi jaz naredil act 1 inferno z lahkoto, vsem wizardom ga zelo priporocam :).

ABX ::

Glede SSD-ja, folk pravi da tudi USB ključek dela bistveno boljše od HDD-ja.

Zdaj ko igram na Inferno mi je zgornji fix ogromno pomagal, ker če bi dobil sekundo zamika sem mrtev.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Rias Gremory ::

Sem ravno naletel na sliko, ki je mogoče zanimiva za vas:
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Zmajc ::

ABX je izjavil:

Diablo je iz tega vidika unikaten, ker nikoli ne naloži levela ampak non stop bere iz diska.


Verjetno zato ker so mape randome generated in sproti nalaga komponente po potrebi.

Izi ::

Zmajc je izjavil:

ABX je izjavil:

Diablo je iz tega vidika unikaten, ker nikoli ne naloži levela ampak non stop bere iz diska.

Verjetno zato ker so mape randome generated in sproti nalaga komponente po potrebi.

Poleg tega so posamezne mape dokaj majhne. Ampak po moje je najpomembnejše, da imamo fiksen izometrični pogled z onemogočenim zoomom, ki vedno dovoljuje prikazovanje precej majhnega območja okoli nas. Nič se ne moremo razgledovati daleč naokoli, zato tudi ne potrebujemo celotnega ozemlje v spominu ampak samo tisti majhen delček okoli nas.

Ravno to je bistvo Diabla, da igralec NE vidi kje naokoli se nahajajo pošasti in katera pot je prava. Večji FOV bi igro pokvaril in jo naredil prelahko, zato je dobro, da je igra online, da igralci ne šarijo preveč po igri, ker sem siguren, da bi drugače kar precej igralcev povečevalo FOV, kot to počnejo v drugih igrah in si s tem nevede pokvarilo igralno izkušnjo.

ABX ::

ABX je izjavil:


Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

g33make ::

dvomim da bo po 1 leto sploh še kdo vedu kaj je diablo 3.

Izi ::

g33make je izjavil:

dvomim da bo po 1 leto sploh še kdo vedu kaj je diablo 3.
Slovenščina ti dela hude probleme, zato tudi tvoji dvomi niso ravno verodostojni :P

Zakaj naj bi najbolj prodajano igro vseh časov kar vsi pozabili? Ali je napovedan kakšen virus, ki bo ljudem množično brisal spomin?
In kaj pravijo tvoji dvomi na dejstvo, da Diablo 2 ljudje še vedno igrajo in kupujejo po 12. letih? In Diablo 2 je dejansko bolj dolgočasen na dolgi rok in zahteva precej več grindanja kot Diablo 3.
In zagotovo bodo prišli kakšni dodatki, da se stari igralci ne bodo prehitro naveličali, pa PvP tudi pride enkrat v prihodnosti...

Bananovec ::

Hint: Call of Duty
Hint #2: Duke Nukem Forever

Da dodam še eno nepomembno informacijo: CS 1.6 še vedno igra veliko igralcev (verjetno več kot Diablo II) ne glede na to, da prihaja CS: GO. Oh, tudi quake 3 še vedno igra veliko ljudi, posebej njeno različico Quake Live.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

PARTyZAN ::

cod je že od samega začetka komercialen šit, DNF je podpovprečen shooter. Od kje točno ti vlečeš vzporednice teh dveh naslovov Diablu?

Bananovec ::

Moji viri so enaki vašim, le da se jaz malo manjši prvrženec igre in so tako moje besede bolj podobne objektivnim.
Bom povedal tako. Jure vozi bicikl, pa zato še vseeno ve našteti prednosti in slabosti avta (ali bicikla).
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Izi ::

Saj jaz sem po tihem upal, da Diablo 3 ne bo prevelik komercialni uspeh, ker bi tako dobili Diablo 4 že čez kakšnih 6 let. Ampak kot sedaj kaže bo na naslednjega Diabla spet treba čakati najmanj 12 let, če ne še kaj več saj je Diablo 3 precej večji uspeh kot je bil Diablo 2.

Težko je razumeti, zakaj ne delajo več iger tipa Diablo, ker je to zagarantiran uspeh, pa imamo v bistu eno samo konkurenčno franšizo in sicer Torchlight, ki je sicer igralno povsem na ravni Diabla, ampak grafično pa mu ne seže niti do gležnjev, ker Runic se pač finančno ne more kosati z Blizzardom.
Veliko pove propadla zgodba o uspehu z odlično igro Kingdoms of Amalur: Reckoning, ki je bila tudi grafično na ravni Diabla, po dolžini in zgodbi pa celo precej pred njim, pa je cela firma ravnokar popolnoma bankrotirala in je vseh približno 400 zaposlenih brezposelnih na cesti in še precej revnejših in zadolženih kot prej. Kljub temu, da so prodali okoli 1,3 milijone iger, ampak bi jih menda morali najmanj 3 milijone, da bi sploh pokrili izdelavo, kje je šele dobiček.
To pove zakaj je teh iger tako malo, in zakaj imamo cel kup bednih streljačin, ki nudijo nekaj 10 ur igranja, kljub temu, da jih imajo igričarji že vrh glave.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

BladE_ ::

Probal guest pass in po dveh dneh igro tudi kupil... Zakon je, klanja na pretek in na sploh so mi take vrste iger zakon... seveda pa je tukaj tudi casual scena in te igra ne "zveže" nase, igraš kadar in kolikor ti paše(nekaj let nazaj igral WoW in ne mislim nikoli več :D)... Da ne omenjam PvPja, to bo šele zakon :D
Akcija - Reakcija
««
27 / 157
»»