Forum » Pomoč in nasveti » Blue screen pri Remote Desktop na WinXP SP3
Blue screen pri Remote Desktop na WinXP SP3
alessio2 ::
Torej imam prenosnik HP nx7010, 1.6 Centrino, 1GB ram, 80GB disk,... Ati 9200 grafika (64MB).
Naložil sem nove Windowse XP SP3 Student release in se mi pri konektanju na ta računalnik preko remote desktop pojavi blue screen in prenosnik resetira !?
Napaka na blue screenu, ki se jo na hitro vidi je PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.
Na netu nisem našel neke rešitve, ki bi mi pomagala, zato sprašujem tukaj, če je kdo imel podoben problem ali ve zakaj se to pojavi.
Je mogoče to bug v SP3 ali kak spyware na pc-ju?
Ali je kaj povezano z grafiko? Poskusil sem z dvemi različnimi verzijami driverjev in je enako. Na SP2 je delalo brezhibno.
Naložil sem nove Windowse XP SP3 Student release in se mi pri konektanju na ta računalnik preko remote desktop pojavi blue screen in prenosnik resetira !?
Napaka na blue screenu, ki se jo na hitro vidi je PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.
Na netu nisem našel neke rešitve, ki bi mi pomagala, zato sprašujem tukaj, če je kdo imel podoben problem ali ve zakaj se to pojavi.
Je mogoče to bug v SP3 ali kak spyware na pc-ju?
Ali je kaj povezano z grafiko? Poskusil sem z dvemi različnimi verzijami driverjev in je enako. Na SP2 je delalo brezhibno.
solatko ::
Si instaliral HP Utility disk, prihaja ti do sporov. Si potegnu sp3 iz kakšne čudne strani ali ti je instaliral windows update.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screenOddelek: Operacijski sistemi | 1357 (1129) | logit |
» | IRQL error (BSOD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 995 (908) | denial |
» | instalacija XP na HP ProBook4514SOddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1308) | 333333 |
» | Resen problem Blue screen ? freezOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (744) | Gutjerez |
» | Nadlezen Blue Screen v Win 2000 ProOddelek: Operacijski sistemi | 1011 (886) | krneki |