Forum » Programska oprema » Firefox 3 in rtvslo.si real player
Firefox 3 in rtvslo.si real player
Prometnik ::
Vsakič, ko želim pogledat kakšen video na rtvslo.si v predvajalniku real player (imam sicer real alternative), mi se sesuje firefox (ne obesi, ampak prov firefox.exe se konča).
Delal je še do pred kratkim (imel sem rc3 al kaj je blo - baje je rc3 isto kot final...) zdej pa zeza. Ful sm jezn in bi bil vesel, če bi mi kdo znal pomagat.
Delal je še do pred kratkim (imel sem rc3 al kaj je blo - baje je rc3 isto kot final...) zdej pa zeza. Ful sm jezn in bi bil vesel, če bi mi kdo znal pomagat.
XCom ::
nimam tazga problema.
Imel sem samo problem firefox + 24ur.com, kjer je bil kriv Add Blocker Plus
Prometnik ::
Se pravi imaš real alternative 1.80 in najnovejši firefox 3.0 final in ni nobenih problemov?
destiny ::
nimam tazga problema.
Oziroma naročnina na eno izmed filter list... Sem mel isti problem in to še s FF2, pa sem šele pred kratkim ugotovil kje je catch.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17875 (10892) | SLO_Matej |
» | Kako sneti posnetek s strani 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 5224 (4578) | aco111 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8472 (7553) | HitriPepe |
» | Uporabniki Firefoxa niso za oglaševalceOddelek: Novice / Brskalniki | 3322 (3322) | necromncr |
» | Izšla RealPlayer 10 in Helix PlayerOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3393 (3393) | Paramedic |