» »

Nakupovanje tehnologije na vzhodu

Nakupovanje tehnologije na vzhodu

Gazi ::

Pozdravljeni!

Imam idelano možnost, da naročim nekaj iz vzhoda sveta, natančneje Bankok (Tajska), gre sestra dol...pa me zdej zanima pač kako je kej dol s cenami,tehnologijo,kakovost le tega, kje to prodajajo (''klošar'' na ulici) al so to kaki schopping centri ''varianta'' BoF (primer...:P).
Predvsem me zanima kakšne so cene, tehnologija, npr. kmaere,fotič (verjetno v kitajščini meniji!?)...
Recimo kaj za njih pomeni [b]NVIDIA GeForce PCI-EXPRESS 9800GX2 1GB GDDR3 DVI[/b]-a so že kej bolj napredni al smo tam tam s temi stavrmi, ki je pri nas pravi hit za 600€ in pa predvsem če se že odločam za nakupovanje komponent imajo le te enake vse te činče priključke, kot v €vropi, predvsem me zanima cena tehnologije dol, ter njihova kakovost (ram,proscesorji,grapha)...
Če ima kdo kakršnekoli izkušnje s tem, so mnenja dobrodošla...

Hvala!

Locus horde ::

mene tudi zanima če je že kdo kaj naročeval iz kitajske ali japonske ter kake cene so doli?

tattoo ::

Tehnologija je načeloma poceni (cenejša kot pri nas) v teh državah, kar se pa tiče kvalitete pa ni nič slabša ali boljša od te, ki se prodaja v Evropi, moraš tudi pogledat firmo izdelka. No edino če misliš kupovati od kakšniga "klošarja na ulici", drugače pa se to prodaja v trgovinskih centrih ali kakih drugih trgovinah. Za kamere, digitalce itd. so meniji v angleščini, še skos pa lahko sestra vpraša. Jaz bi ji mirne duše dal denar in da mi pripelje kakšen digitalec al pa prenosnik...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung bi lahko še letos s prestola čipov zrinil Intel

Oddelek: Novice / Procesorji
65338 (4692) pegasus
»

Kako do donacij?

Oddelek: Loža
368029 (6881) Grumf
»