» »

Motorola Z8

Motorola Z8

ussborg ::

lp kupil sem motorolo Z8 lep telefon in zanimiv.kaj mislite o njem ali ima še kdo tak gsm in kaj izkušenj z njim???lp

teddy81 ::

Zdravo... vidim, da je kar nekaj časa stara tema, ampak me zanima ussborg, kako si zadovoljen s tem telefonom in če ga še imaš seveda?

Hvala za info.
Se namreč odločam za nakup.
Ima res symbian OS? Torej mu lahko namestiš Garmin Mobile XT in uporabiš zunanji GPS modul?
My vlog: http://vlog.teddy.si
My web: http://www.teddy.si
Instagram: https://instagram.com/tadeypremusic

teddy81 ::

Nujno me zanima, če ima kdo ta telefon ali je imel, kakšne so njegove izkušnje s tem telefonom. Nameravam nabavit.

Hvala še enkrat.
My vlog: http://vlog.teddy.si
My web: http://www.teddy.si
Instagram: https://instagram.com/tadeypremusic

yomama ::

Jaz imam ta telefon. Sem ga vzel, ke je bil neki v akciji poleg tega pa mi je bil všeč. Jaz nisem najbol navdušen nad njim.

1. operacijski sistem (pač ta vmesnik) je brezveze kompliciran, počasen za popizdit in zelo zelo rad zašteka. In to tisto na hard, da ga je treba razstavit in baterijo dat vn. Imam pa tazadnjo različico op. sistema. aja pa dobiš ga le v angleškem jeziku, kar mene ne moti, je pa lahko za koga to ovira. Lahko pa nastaviš slovenski jezik za vpisovanje, ampak telefon nastavitev pozabi vedno ko odpreš nov sms, tako da bi načeloma moral za vsak sms it skos nastavitve in nastavit da naj vzame za input slovenski jezik.
2. mmsi so narejeni glupo, kar nekaj prikazuje. če pogledaš isti mms na kaki nokii in tem telefonu je taka razlika da res ni.
3. telefon nima nikakih predlog v smislu brednaloženih slikic, melodij in teh for. nekaj ima, ampak res zelo osnovno. je to le biznis telefon, mene ne moti, samo povem :).
4. tipke so izredno trde.
5. baterija zdrži zelo malo. v specifikacijah telefona je napisano, da drži ful ampak več kot dva dni občasne uporabe ni za pričakovat. če se veliko pogovarjaš, se seveda sprazni veliko hitreje. plus to me tuki moti, da je indikator koliko je baterija še polna čisto nezvezen. imaš tri črtice in ko je enkrat na drugi ga je treba dat praktično takoj polnit.
6. če ga polnem in se pogovarjam po telefonu pogosto prekine linijo.
7. včasih ko se javim mi ne vzpostavi zveze ampak ful na glas šumi, kar reši šele izklop telefona.
8. Nikakor mi ne uspe usposobit odjemalca za email. mail imam na gmailu in kljub vsem pravilnim nastavitvam zadeva pač ne dela.

Všeč mi je edino dizajn telefona, drugače pa bi ga odsvetoval. Čist iz uporabnikovega zornega kota mi je slabši od tiste opekaste nokie, ki sem jo imel pred skoraj desetimi leti.

barracuda ::

Joj, kakšne probleme imaš s svojim telefonom. Verjamem, da si v tem primeru razočaran.

Jaz imam tudi to Motorolo RIZR Z8, pa mi zadevica dela kot šus.

Na uradnem servisu so mi dali zadnjo različico programske opreme, ki jo je mojster serviser potegnil direktno iz Motorolinega serverja, saj se nisem pustil prepričati, da imajo zadnjo verzijo, kot mi je zatrjeval.

Meni dela kot urca. Povežem se tudi z gmailom, Garmin mi dela, ... skratka vse, kar sem se lotil deluje. uiporabniški vmesnik je zelo podoben Sony Erocssonovem, če bolje polgedaš je tudi software za konekcijo z pcjem čisto podoben. Še datoteke, katere naredi pri backupu so enake kot pri SE.

Sam imam že precej izkušenj z vsemi znamkami gsm aparatov (del posla ki ga opravljam), in poram povedati, da sem imel tudi z Nokijami in Sony Ericssony resne težave. Zanimivo je pa to, da jih imam s to Motorolo res najmanj.

Sem zadovoljen uporabnik.

Aja, pa še oblika je ubijalska :)

ela989 ::

se opravičujem ker je tale tema že zelo stara ampak tudi jas sem sama sebe dobesedno najebala ko sem kupla tole motorolo z8 imam jo zdaj že skoraj eno leto in sem jo že imela 5 krat na popravilu ib to vedno zaradi iste srvari, to so:
1. ko se malo dalj pogovarjam po telefonu oziroma nekaj pač počnem ali sem na internetu ali karkoli se mi ta zelo zelo zagreje in se ugasne potem pa se ne vžge več oziroma prižge se samo pride samo do začetne melodije oziroma pozdravne se zasvetlika napis helomoto in se spet ugasme in to se ponavlja od začetka samo kakih 10 krat potem pa zmer dalj dokler se preprosto več ne vžge.
2. kot je nekdo že prej omenil je zelo zelo počasen tipke so trde ali pa preprosto na čase ne delujejo...
3.teleofn zmrzne ali zašteka in pomaga samo če vzameš ven baterijo..
4. včasih ne zazna sim kartice
5. ko me kdo kliče se ne gre javit lahko delam karkoli pa telefon zvoni dalje dokler ne vzamem ven baterije
6. ko nekoga kličem včasih se ta oseba že javi meni pa še kar piska v telefonu kot da bi še zvonilo
7. baterija ne drži kot je že nekdo prej napisal v navodilih piše da ima telefon 300 ur pripravljenosti meni drži če imam srečo celo 24 ur.
8. telefon se samo od sebe resetira in se zamenja prikazna slika nazaj na tisto kot je bila ko sem ga kupila melodija enako in seveda če nimam vsega na spominski kartici se zbriše tudi to...
9.včasih ko snemam kakšen video in ga hočem potem gledat mi napiše da je format neznan.
10. pred kakšnim mescom sem dobila sms in ga nisem takoj prebrala pa mi je znakec za smse preprosto obtičal tam gori pa sem zbrisala čisto vse smse z telefona pa je znakec še kar tam
aja pa telefon nima možnosti slovenskega menija meni je sicer edino to všeč na tem telefonu ker mi folk ne stika po telefonu ker marsikdo ne razume angleško :)
telefon sem že 5 krat poslala na popravilo ker so se mi že 5 krat ponovile vse te težave ko ga dobim s popravila dela ena 2 meseca pa se spet ne prižge več vedno enako(aja pa seveda mi ga vedno popravijo pod garancijo)
tak da vam tega telefona nikakor ne priporočam ker je zelo slab ne dela škoda živcev in stroškov da se vozim na mobi center vsaka 2 meseca...
edino videz je zelo dober kar je mene prepričalo da sem ga kupila..
aja moj fant ma enak telefon ker sma si jui istočasmo kupila in ima enake težave le da redkeje ker ga manj uporablja.

todman74 ::

Pred leti sem imel eno Motorolo, mi je kar naprej nekaj "crkovalo", od takrat naprej niti ne pomislim ne, da bi kaj kupil od njih...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37483580 (41595) mailer
»

Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5513693 (10062) Mavrik
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12321151 (13662) Mrakw
»

motorola v 360!

Oddelek: Mobilne tehnologije
482921 (1529) schranzek
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

Oddelek: Mobilne tehnologije
221858 (1601) boogoo

Več podobnih tem