Forum » Mobilne tehnologije » k610i problem
k610i problem
agwa ::
Lep pozdrav

Torej, imam problem z mojim telefonom(k610i). Star je malo več kot eno leto, in zadnje čase se mi dogaja, da ko govorim v telefon, se me zelo slabo sliši ali skorajda nič.

Zanima me, če je že imel kdo podobno težavo s svojim telefonom, in kako jo odpraviti.
Torej, imam problem z mojim telefonom(k610i). Star je malo več kot eno leto, in zadnje čase se mi dogaja, da ko govorim v telefon, se me zelo slabo sliši ali skorajda nič.
Zanima me, če je že imel kdo podobno težavo s svojim telefonom, in kako jo odpraviti.
dukenukem ::
mrbit je zabita slušalka,z sesalcam mal posesaj tam okol k je odprtina za mikrofon ,sj naglas maš pa naštiman sigurno 
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16315 (10852) | louser | 
| » | S telefonom smo neumnejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16935 (14002) | aycabron | 
| » | Samsung S2 se ne da ugasnitiOddelek: Mobilne tehnologije | 4925 (4146) | Dimnik | 
| » | nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12463 (11071) | carota | 
| » | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3388 (2506) | netko |