Forum » Elektrotehnika in elektronika » kvazi spy elektronika
kvazi spy elektronika
ChiefThunder ::
zdravo.
na bolhi sem zasledil oglas od nekega modela ki prodaja ti brezžične mini slušalke za plonkanje in podobne podvige ( Klik1 , Klik2). bolj kot, da bi se dejansko loteval tovrstnih zadev, me zanima, če kdo pozna te in podobne zadeve; kakšna je njihova funkcionalnost in cena? kolikor razumem zadevo, gre za precej enostavno elektroniko, ki uporablja gsm proceduro (to pa je poleg mini izdelave tudi vse)... ?
na bolhi sem zasledil oglas od nekega modela ki prodaja ti brezžične mini slušalke za plonkanje in podobne podvige ( Klik1 , Klik2). bolj kot, da bi se dejansko loteval tovrstnih zadev, me zanima, če kdo pozna te in podobne zadeve; kakšna je njihova funkcionalnost in cena? kolikor razumem zadevo, gre za precej enostavno elektroniko, ki uporablja gsm proceduro (to pa je poleg mini izdelave tudi vse)... ?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Nitro Tech ::
Te skusalke delujejo na principu induktivno sklopljenih tokokrogov. Okoli vratu imaš v bistvu neko tuljavo, ki oddaja EM valove, katere potem sprejme tista mini slušalka in pretvori v zvok. zadeva deluje do nekje 50cm, kar je več kot dovolj. Sam sem naredil podobno vezje in razen tega da nikjer ne najdem takih mini zvocnikov, je zvok se kar vredi[:)]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34151 (23516) | sasoe |
» | Prenosna Bluetooth avto-instalacijaOddelek: Kaj kupiti | 3839 (3320) | St235 |
» | CTIA podpira micro USB napajanjeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3954 (3394) | neres |
» | Apple iPod tudi v avtomobilihOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6275 (5136) | velikiB |
» | Več zvočnikovOddelek: Strojna oprema | 824 (721) | Shadowman-x |