Forum » Pomoč in nasveti » Nakup prenosnika
Nakup prenosnika
matej47 ::
Pozdravljeni!
Torej kupujem nov prenosnik. Rabil ga bom predvsem za vsakdanje pisarniško delo(office, internet, maili itd.) pa tud kakšen film bi kdaj pogledal. Vsake toliko se mi zgodi da zalaufam tud kakšen resen program (matlab, protel, proenginer itd). Igrc ne igram. Kupujem neki za cca. 1000-1200 eur.
Zanima me katerega proizvajalca prenosnikov priporočete, al je čist vseeno kaj kupim?
Kateri procesor je kul in se ne greje preveč?
Vista da/ne, če da katera?
Še kaj kar moram pazit pri nakupu prenosnika?
Hvala vsem ki boste pomagal. Upam da bom tud js kdaj lahko komu.
LP Matej
Torej kupujem nov prenosnik. Rabil ga bom predvsem za vsakdanje pisarniško delo(office, internet, maili itd.) pa tud kakšen film bi kdaj pogledal. Vsake toliko se mi zgodi da zalaufam tud kakšen resen program (matlab, protel, proenginer itd). Igrc ne igram. Kupujem neki za cca. 1000-1200 eur.
Zanima me katerega proizvajalca prenosnikov priporočete, al je čist vseeno kaj kupim?
Kateri procesor je kul in se ne greje preveč?
Vista da/ne, če da katera?
Še kaj kar moram pazit pri nakupu prenosnika?
Hvala vsem ki boste pomagal. Upam da bom tud js kdaj lahko komu.
LP Matej
rozanc ::
Recimo KE183
Pa splača se v nemčiji pogledat za ta prenosnik če ga majo....nekateri pridejo tudi 400€ ceneje. Poštnina je okoli 60€ dobavijo pa ponavadi kar v roku enega tedna
npr: www.hoh.de
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik do 800 eurOddelek: Kaj kupiti | 1725 (1303) | Zheegec |
» | Toshiba vs. AcerOddelek: Kaj kupiti | 2182 (1770) | reptilia |
» | Prenosnik 900€ (+/- 200€)Oddelek: Kaj kupiti | 1646 (1491) | boolsheat |
» | kater prenosnik do 700-800€?Oddelek: Kaj kupiti | 1404 (1269) | G_mAn |
» | Najcenejši prenosnik za predvajanje FullHD videaOddelek: Kaj kupiti | 2865 (2615) | jan01 |