Forum » Programska oprema » MP3
MP3

Mr.B ::
S katerimi programi najraje katalogerate svoje MP3-je ?
Jaz bi si rad naredil katalog tako da bi videl katero muziko imam doma.
Pa da mi neboste blokerali teme , pretvarjam v MP3-je svojo domačo zberko za v avto, itd...
Jaz bi si rad naredil katalog tako da bi videl katero muziko imam doma.
Pa da mi neboste blokerali teme , pretvarjam v MP3-je svojo domačo zberko za v avto, itd...
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

R0K ::
Hmm ... lahko to narediš z WinAmpom.
Pač notr naložiš vse Mp3-je, ki jih imaš in greš pod Misc > Misc Options > Generate HTML Playlist > in ti jih bo vse razvrstilo po abecedi, ti tudi izračunalo kolk časa je vse skupi dolgo, polprečno dolžino komada, ...
Pač notr naložiš vse Mp3-je, ki jih imaš in greš pod Misc > Misc Options > Generate HTML Playlist > in ti jih bo vse razvrstilo po abecedi, ti tudi izračunalo kolk časa je vse skupi dolgo, polprečno dolžino komada, ...

SanSan ::
Jaz uporabljam Choose MP3 progy. Je cisto enostaven, ce hoces kaj vec pa probaj z Where is it. Tu lahko sortiras in oznacujes z razlicnimi barvami.

valterz ::
Definitivno Where is it.Uporabljam ga že par let in je super.Plus tega je avtor slovenski in še drag ni.Probaj na www.whereisit-soft.com
Valter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako sprintat vsebino MP3 plošče na ovitek ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1140) | OOTBOXZY |
» | seznam glasbeOddelek: Programska oprema | 1247 (1078) | Jan987 |
» | Program s katerim bi lahko naredil spisek komadovOddelek: Programska oprema | 2291 (1981) | baal24 |
» | Kako zaklenit disk ali pa direktorije na njem?Oddelek: Strojna oprema | 1389 (1246) | Crimson_Shadow |
» | Kater program za organizacijo CDjev?Oddelek: Programska oprema | 2643 (1780) | matej97 |