Forum » Programska oprema » Audio player, ki bi zraven kazal še besedilo???
Audio player, ki bi zraven kazal še besedilo???
tomaz321 ::
Ali obstaja kakšen audio player, ki bi zraven kazal še besedilo - ne rabim karaok, ampak samo da ko se nek komat vrti je zraven na ekranu tudi besedilo komada (če je to mogoče določiti že s samim linkom, da se odpre kakšna spletna stran je OK, če pa je potrbno besedilo shraniti v nek txt file oz. kaj podobnega pa tut)
Zaradi mene je lahko tudi karaoke player, sam da je simpel in hitro mogoče naredit besedilo za ozadje.
Ali imate kakšne predloge???
Zaradi mene je lahko tudi karaoke player, sam da je simpel in hitro mogoče naredit besedilo za ozadje.
Ali imate kakšne predloge???
tomaz321 ::
Že našel :)
LyricsJoy
in
Lyrics Plugin Ta je ful dober (po bazi mi najde praktično vsako pesem, razen če je naslov res čudn napisan - pol pa samo naslov popraviš in voila !
LyricsJoy
in
Lyrics Plugin Ta je ful dober (po bazi mi najde praktično vsako pesem, razen če je naslov res čudn napisan - pol pa samo naslov popraviš in voila !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomaz321 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1030701 (8756) | SVGA |
» | Pesmi s smešnimi besediliOddelek: Sedem umetnosti | 10227 (8977) | dela |
» | Besedila pesmiOddelek: Sedem umetnosti | 9482 (8742) | ;-) |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9473 (7941) | OmegaM |
» | Besedila komadovOddelek: Sedem umetnosti | 1735 (1476) | andper |