Forum » Omrežja in internet » Lan 2pc ruter limited connection
Lan 2pc ruter limited connection
methodmen ::
Imam problem ki je sledeči: v pc sem vstavil dodatno lan kartico da bi priklopiv svoj prenosnik na net to pomeni da imam 2 lan kartice v eno gre povezava iz ruteraja v pc iz druge naj bi sla povezava ven za prenosnik lan ce dam isti ip na host mi na prenostniku napise da je prislo do conflikta med ip pcji v omrezju to pomeni da se pcja nejdeta med sabo?!?!? ce dam stevilko vec ip mi zgleda kot da je vse vredu?!?nobenih napak! ce dam optain ip automatic pa sploh ni povezave to govotrim o nastavitvah v tcp/ip.Zakaj mi potem nedela net ne lan na prenostniku! Probav sem ze z zamenjavo ipjev na roko na prenostniku ter na mrezni na pcju ki naj bi se povezala na prenostnik brrr nic negre ampak v win zgleda kot da bi povezava delovala ne najde nobenih napak itd. eto napisav sem tko spackano bom popraviv ce bo treba se vnaprej zahvaljujem za odgovore
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
#000000 ::
Kake IP-je imaš nastavljene na prenosnem ? Kakšen kabel uporabljaš ? straight ali crosover ?
ok sm resu problem kupiv switch in dela kot treba #000000 hvala vseeno ker si hotev pomagati:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka pri povezavi z wifiOddelek: Operacijski sistemi | 2192 (2039) | SeMiNeSanja |
» | počasen internetOddelek: Omrežja in internet | 562 (501) | hojnikb |
» | DirectX 11 - kako ga odstranim?Oddelek: Igre | 1658 (1293) | SkyEye90 |
» | PCI SATA KARTICAOddelek: Strojna oprema | 1258 (1215) | Brane2 |
» | ne dela USB DiskOddelek: Strojna oprema | 1918 (1736) | desperados |