» »

Lan 2pc ruter limited connection

Lan 2pc ruter limited connection

methodmen ::

Imam problem ki je sledeči: v pc sem vstavil dodatno lan kartico da bi priklopiv svoj prenosnik na net to pomeni da imam 2 lan kartice v eno gre povezava iz ruteraja v pc iz druge naj bi sla povezava ven za prenosnik lan ce dam isti ip na host mi na prenostniku napise da je prislo do conflikta med ip pcji v omrezju to pomeni da se pcja nejdeta med sabo?!?!? ce dam stevilko vec ip mi zgleda kot da je vse vredu?!?nobenih napak! ce dam optain ip automatic pa sploh ni povezave to govotrim o nastavitvah v tcp/ip.Zakaj mi potem nedela net ne lan na prenostniku! Probav sem ze z zamenjavo ipjev na roko na prenostniku ter na mrezni na pcju ki naj bi se povezala na prenostnik brrr nic negre ampak v win zgleda kot da bi povezava delovala ne najde nobenih napak itd. eto napisav sem tko spackano bom popraviv ce bo treba se vnaprej zahvaljujem za odgovore

#000000 ::

Kake IP-je imaš nastavljene na prenosnem ? Kakšen kabel uporabljaš ? straight ali crosover ?

Ipje sem nastaviv taksne kot imam iz ip adress dodeljenega od siola somo zadnjo cifro sem dav eno vec kabel je straighjt predelan v crosover.

ok sm resu problem kupiv switch in dela kot treba #000000 hvala vseeno ker si hotev pomagati:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napaka pri povezavi z wifi

Oddelek: Operacijski sistemi
162192 (2039) SeMiNeSanja
»

počasen internet

Oddelek: Omrežja in internet
5562 (501) hojnikb
»