Forum » Elektrotehnika in elektronika » Sušilni stroj Gorenje WT 981
Sušilni stroj Gorenje WT 981
McBoby ::
Omenjeni sušilni stroj je prenehal z črpanjem vode v kondenzacijsko posodo, tako da le ta teče iz stroja na tla. Zadnjo stranico ni problem dobiti dol, ni mi pa jasno, kako odstraniti stranski stranici, ki sta privijačeni na sprednjo stranico. Zdaj, če bi hotel stranski stranici dobiti dol, bi moral imeti dolg podaljšek za natični ključ-kot je široka stranica. Kako ste drugi dobili stranico dol in kako najlažje pridem do črpalke?
McBoby ::
No, bom kar sam sebi odgovoril pa še komu, ki ga to zanima in ne ve kako mašino razstavit. Najprej odviti vijake; zgornja pokrivna plošča dol, potem; v mojem primeru desna stranica, kjer je črpalka, še pred tem samo odvti vijake in malo odstraniti komandno ploščo. Potem stranico malo potisniti od zgoraj navzdol, da pade stranica s spodnjih treh plastičnih zobčkov, potem pa stranico povleči malo navzgor in k sebi.
Jaz sem skoraj vse vijake na zunanjem delu mašine odvil, predno sem pokapiral sistem, kako so stranice nasajene in pritrjene. Potem pa samo še prižgal mašino in s "fazenbriferjem" preizkusil sponke na črpalki. Lučka gorela, črpalka ne dela. Pa te imam :D . Sem malo črpalko probal na roke zavrtet, pa se je zatikala, kot da bi se krtačke sesule. Ampak, da bi izvedel čisto resico, bi moral še črpalko razmesarit, ker je zalita. To bom izpustil. Jutri pa v nabavo nove. Pa še slike:
Jaz sem skoraj vse vijake na zunanjem delu mašine odvil, predno sem pokapiral sistem, kako so stranice nasajene in pritrjene. Potem pa samo še prižgal mašino in s "fazenbriferjem" preizkusil sponke na črpalki. Lučka gorela, črpalka ne dela. Pa te imam :D . Sem malo črpalko probal na roke zavrtet, pa se je zatikala, kot da bi se krtačke sesule. Ampak, da bi izvedel čisto resico, bi moral še črpalko razmesarit, ker je zalita. To bom izpustil. Jutri pa v nabavo nove. Pa še slike:
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Azrael ()
Tonći ::
sej bi se smejal pa ne zato ker je smešno ampak žalostno! am tudi mi imamo sušilni stroj gorenje in je bila ista napakaže 2krat. obakrat so prišli serviserji!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1901 (1392) | solatko |
» | Pralni stroj se mi ne ustavi!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 43478 (41538) | Pyr0Beast |
» | Pomoč in nasveti z modomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1302 (1129) | timj010 |
» | Izdelava enega ohisja za 2 racunalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2039 (1401) | Tic |
» | Vgradnja veeelikega radiatorčkaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2470 (1306) | burkiburke |