» »

Problemi z compom-procesor

Problemi z compom-procesor

Elik ::

Rad bi vaša mnenja.Sam ne razumem vec kaj je narobe s mojim računalnikom. Računalnik k ga prižgem se resertira približno 5x sam od sebe se preden pride v windowse.Ko končno pride v sistem xp se more obvezno 5x resertirat.Ko se končno sprav k seb mi napiše naroben datum in uro.Največji problem pa je ko mi v biosu in v xpjih piše da laufa moj proc na 1100mh.drgač bi proc mogu laufat na 1800. specifikacije so: barton 2500+ 1800mh, 2gb rama, geforce fx 5700,plata je nforce 2 gigabyte. prej sem imel club 3d 6600 gt, ki pa je crknila v dobrem pol letu. zahvaljujem se vam za vaša mnenja.

_mOuSe_ ::

Preveri nastavitve v BIOSu. Predvidevam da gre v tvojem primeru za S462, torej bi mogel tvoj procesor delovat na 1866MHz oz. na 1833MHz. Da izključiš RAMe, jih stestiraj z Memtestom.

solatko ::

Posodobi bios, očisti windowse, nove driverje, počisti viruse in nesnago, procesor je sigurno v redu.

smacker ::

Možno da ti je crknila baterija na matični, če ti datum in ura ne štimata. Ampak to ne pojasni ostalih problemov, možno pa da je čip na matični, v katerem je bios crkno, čeprav še nisem slišal za tak primer.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Starejši Amd-jev procesor

Oddelek: Navijanje
6856 (674) GTX970
»

Ugašanje računalnika in nakup novih komponent

Oddelek: Pomoč in nasveti
426287 (5623) Seljak
»