Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z compom-procesor
Problemi z compom-procesor
Elik ::
Rad bi vaša mnenja.Sam ne razumem vec kaj je narobe s mojim računalnikom. Računalnik k ga prižgem se resertira približno 5x sam od sebe se preden pride v windowse.Ko končno pride v sistem xp se more obvezno 5x resertirat.Ko se končno sprav k seb mi napiše naroben datum in uro.Največji problem pa je ko mi v biosu in v xpjih piše da laufa moj proc na 1100mh.drgač bi proc mogu laufat na 1800. specifikacije so: barton 2500+ 1800mh, 2gb rama, geforce fx 5700,plata je nforce 2 gigabyte. prej sem imel club 3d 6600 gt, ki pa je crknila v dobrem pol letu. zahvaljujem se vam za vaša mnenja.
_mOuSe_ ::
solatko ::
Posodobi bios, očisti windowse, nove driverje, počisti viruse in nesnago, procesor je sigurno v redu.
smacker ::
Možno da ti je crknila baterija na matični, če ti datum in ura ne štimata. Ampak to ne pojasni ostalih problemov, možno pa da je čip na matični, v katerem je bios crkno, čeprav še nisem slišal za tak primer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši Amd-jev procesorOddelek: Navijanje | 856 (674) | GTX970 |
» | Ugašanje računalnika in nakup novih komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6287 (5623) | Seljak |
» | XP-M vedno isti multiplier...Oddelek: Navijanje | 921 (921) | _mOuSe_ |
» | Odklenjen XP 2800?Oddelek: Strojna oprema | 906 (906) | _mOuSe_ |
» | Athlon XP 3000+ dela na pol moči?Oddelek: Strojna oprema | 1947 (1572) | amigo_no1 |