Forum » Programska oprema » Thunderbird prašanje
Thunderbird prašanje
cbelica ::
Pripravljam se na reinstall XP-jev, pa me zanima, kako bi lahko 'izvozil' celoten Thunderbird (z računi, mapami in mejli vred). Je možno?
thx
thx
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
OmegaBlue ::
Lahko samo skopiraš profile folder, ki je v documents and settings.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
steev ::
Gres v C:\Documents and Settings\*username*\Application Data\Thunderbird\Profiles\krneki.default\
In skopiras celotno vsebino mape krneki.default. Mogoce je tudi vec profilov v thunderbirdu, ce si kaj stimal s profile manager. Drugace pa je vse v mapi default. Skopiraj to ven. Ko bos na nova instaliral winse in thunderbird, pa skopiras nazaj v mapo tiste fajle. Ta nova mapa ni nujno krneki.default, lahko bo nekikr.default. Pa application data je skrita mapa.
In skopiras celotno vsebino mape krneki.default. Mogoce je tudi vec profilov v thunderbirdu, ce si kaj stimal s profile manager. Drugace pa je vse v mapi default. Skopiraj to ven. Ko bos na nova instaliral winse in thunderbird, pa skopiras nazaj v mapo tiste fajle. Ta nova mapa ni nujno krneki.default, lahko bo nekikr.default. Pa application data je skrita mapa.
:|
cbelica ::
kul
hvala obema!!
hvala obema!!
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Rokic ::
živjo!
Sam sem tudi prekopiral mapo od thunderbirda, ki je pod documents and settings, vendar mailov ne prikaže. Mogoče ve kdo za kakšno rešitev?
LP
Sam sem tudi prekopiral mapo od thunderbirda, ki je pod documents and settings, vendar mailov ne prikaže. Mogoče ve kdo za kakšno rešitev?
LP
destiny ::
če se ti je naredil nov profil, skopiraj vsebino starega profila v nov profil in ponovno zaženi TB
gregaster ::
Jaz uporabljam mozbackup program. Izvozim si profil od firefoxa in thunderbirda. Pri novi inštalaciji pa ju uvozim.
lp
grega
lp
grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird mi je zapolnil diskOddelek: Pomoč in nasveti | 675 (612) | kita |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2036 (1834) | jozekuch |
» | Kako dobiti certifikat direkt iz diska?Oddelek: Programska oprema | 1877 (1626) | Company |
» | THUNDERBIRD - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2242 (2133) | pikimiki99 |
» | Thunderbird in Firefox arhiviranjeOddelek: Programska oprema | 2808 (2606) | Vikking |