Forum » Kaj kupiti » 21" LCD
21" LCD
tec ::
Katerega priporocate?
Uporabljal se bo za prezentacije, zato manj kot 21" ne pride v postev. Mora imeti moznost prikljucitve na Laptop racunalnike, cena ni ovira
Hvala
Uporabljal se bo za prezentacije, zato manj kot 21" ne pride v postev. Mora imeti moznost prikljucitve na Laptop racunalnike, cena ni ovira
Hvala
barbarpapa1 ::
Če denar ni problem, potem poglej pri SGI-ju in JABKi (Apple) . Kolikor vem, so(vsaj) tu na vojo ta hudi LCD-ji.
Pa prijetne prezentacije želim.
ože
Pa prijetne prezentacije želim.
ože
DJroky ::
če denar ni problem si kupi IBM B221 22,2'' LCD. cena: 3.300.000sit! Najbolši monitor na svetu. Uporabljajo jih v Ameriški vojski, natu...
tec ::
Hvala za odgovore, vendar sem sedaj zvedel, da naj se cena giblje nekje do 600.000 sit.
Projektor ne pride v postev, sem jim ga ze ponudil, vendar so zavrnili. Sicer ne vem zakaj, ker je vsekakor boljsa odlocitev za prezentacije kakor monitor.
Projektor ne pride v postev, sem jim ga ze ponudil, vendar so zavrnili. Sicer ne vem zakaj, ker je vsekakor boljsa odlocitev za prezentacije kakor monitor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični sistem za prezentacije v sejni sobiOddelek: Zvok in slika | 849 (613) | gslo |
» | Best buy mini projektorOddelek: Kaj kupiti | 2874 (2455) | Compufreek |
» | Projektor Acer P7280Oddelek: Kaj kupiti | 886 (813) | Kato |
» | Projektor: Pomoč pri Namestitevi - potrebni kabli in mnenje!!Oddelek: Zvok in slika | 3352 (3186) | zile |
» | Kateri NotebookOddelek: Kaj kupiti | 1886 (1551) | Dirkac |