Forum » Programska oprema » ekrn in hitrost
ekrn in hitrost
Slovencelj ::
Pozdravljeni!
Uporabljam Windows Visto in opažam, da kadar nekaj downloadam preko internetnega brskalnika, mi dejanski program downloada samo s polovično hitrostjo preostalo polovico pa porabi program "ekrn.exe" kako naj se tega znebim? Če v netlimiterju omejim hitrost "ekrn.exe" se mi na isto omejeno hitrost postavi tudi prenos preko internetnega brskalnika. Kaj naj storim?
Najlepša hvala za pomoč in lep pozdrav!
Uporabljam Windows Visto in opažam, da kadar nekaj downloadam preko internetnega brskalnika, mi dejanski program downloada samo s polovično hitrostjo preostalo polovico pa porabi program "ekrn.exe" kako naj se tega znebim? Če v netlimiterju omejim hitrost "ekrn.exe" se mi na isto omejeno hitrost postavi tudi prenos preko internetnega brskalnika. Kaj naj storim?
Najlepša hvala za pomoč in lep pozdrav!
bluefish ::
če bi se ti vsaj dalo malo uporabiti google, bi ugotovil, da proces pripada NOD AV. Od tu naprej pa se znajdi sam.
Hvala za prijaznost. Tudi sam sem prišel do tega zaključka, da ima povezavo z NODom pa vendar bi prosil za pomoč, saj s spreminjanjem nastavitev nisem nikogar dosegel.
Noče se ugasnit (tudi preko ctr+alt+del). Ali mogoče poznate kak drug način?
Sem pogledal na google in nisem našel odgovora.
Sem pogledal na google in nisem našel odgovora.
svenica ::
Start, run, msconfig, startup, odkljuk procesov, reset.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svenica ()
Hvala za nasvet, samo če ga tako izklopim mi antivirus ne bo delal. A nihče drug nima enakega problema? Ali mislite, da je kriva Vista? Na drugem računalniku imam isti Antivirus + XP in dela normalno. Tukaj mi pa vse na nek način dvojno downloada tudi pri brskanju po internetu. To se dogaja tako pri firefoxu kot v Operi
OmegaBlue ::
Kateri build nod32 imaš? Oz. kje si ga dobil.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa Netlimiter za Windows 7 ...?Oddelek: Programska oprema | 2621 (222) | k4vz0024 |
» | NOD32 začel nabijati CPUOddelek: Pomoč in nasveti | 703 (588) | MrStein |
» | Internet pri prižganem torentu deluje počasiOddelek: Omrežja in internet | 1052 (946) | Binji |
» | nod 32Oddelek: Programska oprema | 1237 (865) | misek |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4414 (3445) | residual |