Forum » Pomoč in nasveti » NOVA MASKA za PC ohišje
NOVA MASKA za PC ohišje
MSI7 ::
Ali kdo ve,če se da kupiti NOVO plastično MASKO za ohišje računalnika,po meri in kje (trgovina,servis...) bi to dobil?
Spredaj mi je namreč počila maska,ko sem nekaj ustvarjal...
Spredaj mi je namreč počila maska,ko sem nekaj ustvarjal...
- spremenil: MSI7 ()
Kupiti CELO NOVO OHISJE je PREDRAGO,pa se povrh tega tezko dobis ravno teh mer tako masko! Jaz rabim samo masko,ne celo ohisje! Plus tega zelim dati DRUGACNO masko gor,ne isto,tako da ce kdo ve za kaksno trgovino,da prodajajo po meri narocnika take plasticne izdelke kot so maske,gumbi za PC,dodatki...itd...naj pove. V elektroniki sem vprasal pa tega nimajo...
Stratus ::
probaj www.cool-pc.org online stacuna, sam se mi zdi trapasto kupovat novo masko ce bi rad modal svoje ohisje. Mej jajca pa nared svojo a ne bodi creativen ne pa (tko k bi moj sin reku ) "ponavljanka sestavljanka"
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Stratus: MASKO je tezje narediti kot ohisje (pravokotnik).Poleg tega nocem kakrsnokoli,ker tudi ta,ki sem jo zlomil,ni cisto obicajna...Da jo sam naredim,ne bi bila "profi",drugo je skatla oz.ogrodje,kot sem ze rekel...Bom pa pogledal se v kaksni trgovini za to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | varilni aparat - kaj kupit? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25981 (19291) | gruntfürmich |
» | pokrivalo za oci.Oddelek: Loža | 4367 (2555) | Highlag |
» | 2 diodi na ASUS Q-konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1457 (1354) | Glodko |
» | Barvanje RačunalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2234 (1865) | ali3n |
» | Katero ohišje do 30000SitOddelek: Kaj kupiti | 2085 (1822) | Xgeneration |