Forum » Pomoč in nasveti » Počasen računalnik
Počasen računalnik
tommy boy ::
Problem je sledeč, zadnjih par tednov opažam, da mi ob odpiranju strani in na splošno tudi že odprte strani zelo upočasnujejo računalnik. Pregledal sem s parimi programi kot so ad-aware, nod32 in počistil nesnago kaj je je bilo, toda ni bilo nobenega resnega virusa ali kaj podobnega.
Samo firefox obremeni procesor na 100% in še par drugih programov. Imam pa win xp SP2, naj vas ne zmoti tema viste.
Zdej pa vprašanje za vas stručkote, kaj bi lahko bilo krivo da tako firefox upočasnuje računalnik. Toliko za info, do sedaj sem vedno imel firefox in je vedno delal brez problema.
Poraba procesorja.
Samo firefox obremeni procesor na 100% in še par drugih programov. Imam pa win xp SP2, naj vas ne zmoti tema viste.
Zdej pa vprašanje za vas stručkote, kaj bi lahko bilo krivo da tako firefox upočasnuje računalnik. Toliko za info, do sedaj sem vedno imel firefox in je vedno delal brez problema.
Poraba procesorja.
- spremenil: tommy boy ()
R-S-LoVe ::
Mogoče kakšen nov ad-on za firefox.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
tommy boy ::
Probal sem odpiranje strani in predvajanje videa tudi v IE, pa je poraba procesorja ista kot v Mozilli. Tako da kakšni dodatki in preobleke za Mozillo niso krivci. Še kakšen predlog?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj zamenjatiOddelek: Kaj kupiti | 689 (494) | GTX970 |
» | Prvi dan skoraj 7 milijonov prenosov Firefox 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19692 (16507) | ]Fusion[ |
» | 2 diska - boljši komp?Oddelek: Kaj kupiti | 1399 (1149) | bastadu |
» | Pocen grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1363 (1203) | mtosev |
» | Kateri Win9x?Oddelek: Operacijski sistemi | 833 (713) | RiNC |