Forum » Loža » luknja v CD-ju
luknja v CD-ju
kaninerror ::
Vprašanje je sledeče: Ali lahko računalnik (CD rom) bere CD, v katerega je zvrtana luknja premera 1mm?
Sem preveril...
Sem preveril...
- spremenil: kaninerror ()
sinko999 ::
Kot prvo je odvisno kje se nahaja ta luknja , potem lahko bere ta cd samo datoteke oz več datotek ki so poškodavane s to luknjo pa ti ne bo odprlo oz. jih ne boš moral skopirati na disk .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
kaninerror ::
Ker sem bil firbc, sm en str CD preluknu in stvar je delovala. Pol sm dodal še 2 luknji f 1mm in nobenega problema še. Jz sm sam gledu. Pol sm pa dodal še 2 lukni f 2mm (5 lukn) in stvar je odpovedala.
Pri eni luknji skopira vse!
Pri eni luknji skopira vse!
Zheegec ::
Pri meni je bila pa ena mikro luknja, pa nikakor noben CD-ROM ni hotel brat zadeve. To je čisto odvisno, če preluknjaš zapis FAT tabele...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sitnost z ročkamiOddelek: Loža | 4392 (3802) | Xserces |
» | Popolnoma tiho računaloOddelek: Novice / Modifikacije | 4709 (3208) | abstinent |
» | Napaka v "zaščiti pomnilnika"Oddelek: Novice / Varnost | 3387 (2420) | BigWhale |
» | Rezanje kovinskega ohišja; kateri rezalnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1753 (1497) | Microsoft |
» | Bo šel Thermalrightov SLK900U na mojo Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 987 (818) | frudi |