Forum » Pomoč in nasveti » Izginila črka diska
Izginila črka diska
OCCULT ::
Pozdravljeni.
Opazil sem namreč sledeče;
Na namizju imam 6 diskov ...C,D,E,F,M,O.(to so bližnice)
Ko pa odprem ikono My Computer je noter samo 5 diskov F manjka.Če se mi zbriše F(bljižnjica) iz namizja kje jo sploh lahko potem dobim???
Ubistvu defragmenter dobi vse diske samo ko odprem ikono My Comuter ne izpiše črke F sem opazil že nekaj časa nazaj pa se ni nič spremenilo.
Kaj bi lahko bilo nekako se more nazaj pokazati mater:)
Nasveti dobrodošli.
Hvala vnaprej!
Lp
Opazil sem namreč sledeče;
Na namizju imam 6 diskov ...C,D,E,F,M,O.(to so bližnice)
Ko pa odprem ikono My Computer je noter samo 5 diskov F manjka.Če se mi zbriše F(bljižnjica) iz namizja kje jo sploh lahko potem dobim???
Ubistvu defragmenter dobi vse diske samo ko odprem ikono My Comuter ne izpiše črke F sem opazil že nekaj časa nazaj pa se ni nič spremenilo.
Kaj bi lahko bilo nekako se more nazaj pokazati mater:)
Nasveti dobrodošli.
Hvala vnaprej!
Lp
Occult
LuGi ::
Desni gumbke na > My computer - Manage - Storage / Disk managment tu imas zlistane diske/particije..če opazis kerga brez črkne..desni gumbek > Change drive letter..
OCCULT ::
Pozdravljen
LuGi ...........sem odpravil težavo po tvojih navodilih.
Ubistvu sem spremenil črko potrdil in šel nazaj naredil opisani postopek in jo dal nazaj na črko F.
Sedaj My Computer vidi vse diske.
Najlepša hvala.
Lp
LuGi ...........sem odpravil težavo po tvojih navodilih.
Ubistvu sem spremenil črko potrdil in šel nazaj naredil opisani postopek in jo dal nazaj na črko F.
Sedaj My Computer vidi vse diske.
Najlepša hvala.
Lp
Occult
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OCCULT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3841 (3321) | energetik |
» | zunanji diskOddelek: Strojna oprema | 1230 (1115) | kopriva |
» | win2000 namizje?Oddelek: Operacijski sistemi | 877 (758) | krucymucy |
» | RAZISKOVALECOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1024) | Kriko |
» | Kje je startup v win2k, pa ne tisti običajniOddelek: Programska oprema | 1381 (1214) | YouR MaMa |