Forum » Programska oprema » Excel 2003 - prikaz formule
Excel 2003 - prikaz formule

QueenA ::
Zdravo!
Zanima me, kako lahko natisnem formulo v Excelu 2003, in sicer tako, da mi ne prikaže izračunane vrednosti ampak formulo. Se pravi ne 123 ampak =A1+B1. Upam, da sem bila dovolj jasna :)
Zanima me, kako lahko natisnem formulo v Excelu 2003, in sicer tako, da mi ne prikaže izračunane vrednosti ampak formulo. Se pravi ne 123 ampak =A1+B1. Upam, da sem bila dovolj jasna :)

smetko ::
[Orodja][Možnosti ...]jeziček[Pogled] v razdelku "Možnosti okna" obkljukaj [Formule].
To ti bo na delovnem listi prikazalo formule in posledično jih boš lahko tudi natisnil.
Bodi pa pozoren, ker te nastavitve veljajo za vse excelove datoteke, zato je priporočljivo po uporabi to postaviti nazaj.
To ti bo na delovnem listi prikazalo formule in posledično jih boš lahko tudi natisnil.
Bodi pa pozoren, ker te nastavitve veljajo za vse excelove datoteke, zato je priporočljivo po uporabi to postaviti nazaj.
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč v excelu (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9490 (3819) | omni-vor |
» | excel makro in vb, kopiranje vrednostiOddelek: Programiranje | 1473 (1232) | max00slo |
» | Zapiski na elektro fakultetiOddelek: Šola | 1840 (1337) | BivšiUser2 |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4913 (4335) | veteran |
» | [Excel] IF stavek in prazna celicaOddelek: Programska oprema | 2689 (2629) | DavidJ |