Forum » Pomoč in nasveti » Brezžično in slab prenos
Brezžično in slab prenos
mihec87 ::
Živijo
Imam router linksys wrt54gl gor pa dd-wrt firmware. Toda računalnik oz prenosnik ki je brezžično povezan z medmrežja torej stacionarnega compa ne kopira z več kot 1,8mb, plus ce hočem z prenosnim računalnikom igrat multiplayer igrce mi laga in nabija ping..
Ima gdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe oz kaj mi je storiti..
Imam router linksys wrt54gl gor pa dd-wrt firmware. Toda računalnik oz prenosnik ki je brezžično povezan z medmrežja torej stacionarnega compa ne kopira z več kot 1,8mb, plus ce hočem z prenosnim računalnikom igrat multiplayer igrce mi laga in nabija ping..
Ima gdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe oz kaj mi je storiti..
jan01 ::
1. priporočam odličen tomato firmware
2. poglej v nastavitvah wireless kartice(pojdi v computer managment(start-run-compmgmt.msc)-device manager-network adapters-izberi pravo in pod lastnosti poglej advance. Glej kako imaš nastavljeno izhodno moč, minimalno porabo, varčevanje...
2. poglej v nastavitvah wireless kartice(pojdi v computer managment(start-run-compmgmt.msc)-device manager-network adapters-izberi pravo in pod lastnosti poglej advance. Glej kako imaš nastavljeno izhodno moč, minimalno porabo, varčevanje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3711 (1630) | AC_DC |
⊘ | wireless router predlog?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6392 (4469) | Galaxy |
» | Linksys WRT 160 NLOddelek: Omrežja in internet | 5909 (5042) | thebaloh |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10063 (6804) | janezek67 |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6988 (5061) | plavko61 |