Forum » Strojna oprema » Črn zaslon ob menjavi grafične kartice
Črn zaslon ob menjavi grafične kartice
johny92 ::
Trenutno imam Geforce 2 MX 400 in zdej mi je prjatu dal na provu Geforce TI 4200 .....in ko jo namontiram mi ekrana ne upali, use drugo dela normalno....
Kšn nasvet?
Kšn nasvet?
destiny ::
A tud v safe modu (če maš XP-je seveda)? A jo lahko sprobaš še v katerem drugem računalu?
grafična dela, kak safe mode če je ekran prow črn in se niti upale ne??!!
Zalawfam, ekran se ne niti upale, na grafični pa se vrti ventilator. Grafična dela, ekran tudi.
Zalawfam, ekran se ne niti upale, na grafični pa se vrti ventilator. Grafična dela, ekran tudi.
zdej sm na istem kompu in imam staro dela use normalno, ko pa dam notr to novo (TI4200) pa se niti ekran ne upale. Ventilator na grafični pa dela.
zee ::
prešvoh napajalnik?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
zravn sm dobil še originalni cd za namestitew driverjew, samo ne vem kako jih namestit. Če jih namestim pod Geforce 2 in dam pol geforce 4 noter, je še zmirm ekran izključen ob vklopu računalnika....
Azrael ::
Če GF4200 dela v drugem mlinčku, pomeni, da:
a.) si jo premalo porinil v AGP slot ali
b.) je skurjena in dela pravilno samo na AGP 2x, na višjih pa ne (čeprav je to bolj problem Sapphire ATi kartic, kjer so preveč šparali s kvaliteto MOSFet-ov).
a.) si jo premalo porinil v AGP slot ali
b.) je skurjena in dela pravilno samo na AGP 2x, na višjih pa ne (čeprav je to bolj problem Sapphire ATi kartic, kjer so preveč šparali s kvaliteto MOSFet-ov).
Nekoč je bil Slo-tech.
opeter ::
ali pa z drugo grafično
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Azrael ::
... ali pa to grafo daš v kakšen drug mlinček in vidiš ali bo slika ali ne. Naj pa ima testni mlinček vsaj 4x AGP. Na 2x AGP lahko grafa še približno dela, če ima okvarjene napetostne regulatorje.
Samo za moje pojme je ta grafa naredila svoje, če opis vsaj približno štima.
Sploh, ko izgleda, da gre zgodba nekako tako, enkrat je delalo, potem se je malo valjalo naokoli, sedaj pa ne dela več.
Samo za moje pojme je ta grafa naredila svoje, če opis vsaj približno štima.
Sploh, ko izgleda, da gre zgodba nekako tako, enkrat je delalo, potem se je malo valjalo naokoli, sedaj pa ne dela več.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | epox 8rda6+ pro pomočOddelek: Strojna oprema | 1033 (908) | Ice-Man |
» | Pomoč pri nakupu grafične?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1871 (1213) | MEDENA |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5121 (3983) | mloncar |
» | Moja konfiguracija in nova grafična karticaOddelek: Strojna oprema | 1391 (1210) | Dr_M |
» | 2 skurjeni/pokvarjeni graficni karticiOddelek: Strojna oprema | 1320 (975) | dexter_II |