Forum » Omrežja in internet » Ocenite!
Ocenite!
Elemen_T ::
Po dveh mesecih vsakodnevnega garanja smo s kolegi končno na net spravil prenovljen portal AA Unique.
Vsi predlogi in komenti dobrodošli!
Klik!
Vsi predlogi in komenti dobrodošli!
Klik!
masticore ::
men osebno lepši disajn od prejšnega .. sam pomoje je samo predelana predloga ...
dva mesca ... ??? .. tolk dolg ste prevajal PHP-Nuke .. jah no men je lepš sam ni pa taka umetnost instalirat PHP-Nuke, ter ga spremeniti lastnim potrebam ...
dva mesca ... ??? .. tolk dolg ste prevajal PHP-Nuke .. jah no men je lepš sam ni pa taka umetnost instalirat PHP-Nuke, ter ga spremeniti lastnim potrebam ...
O, verjemi da je naš Nuke pošteno predelan :)
Malo si poglej.
Poleg tega je toliko vsebine kolikor jo je bilo, izredno težko prenest na sql baze (prej je bilo vse na flat - torej nismo zamenjali predloge lol)
Se pa strinjam, da instalacija phpnuka ni težka, oziroma je otročje lahka...
Malo si poglej.
Poleg tega je toliko vsebine kolikor jo je bilo, izredno težko prenest na sql baze (prej je bilo vse na flat - torej nismo zamenjali predloge lol)
Se pa strinjam, da instalacija phpnuka ni težka, oziroma je otročje lahka...
masticore ::
s tem ko sem rekel predelana predloga sem mislu izgled .. disajn ..
dost stvari na tem svetu je teških, sam celo sami bi lahko nardili nekakšen pharser, ter spremenili v obliko, ki bi jo lahko potem uvozili v bazo ... sam saj so vsi podatki uvoženi ... tko da nice ...
moje mnenje je tudi da je za tak portal z veliko informacijamo, teško sam narest svoj sistem, tako da pride php-nuke še kako v poštev .. sam .... php-nuke
LP
dost stvari na tem svetu je teških, sam celo sami bi lahko nardili nekakšen pharser, ter spremenili v obliko, ki bi jo lahko potem uvozili v bazo ... sam saj so vsi podatki uvoženi ... tko da nice ...
moje mnenje je tudi da je za tak portal z veliko informacijamo, teško sam narest svoj sistem, tako da pride php-nuke še kako v poštev .. sam .... php-nuke
LP
Takole bom rekel ...
V pisanje nove skripte za vodenje sistema se jest nebi spušal.
Če obstajajo zastonjske skripte, jih je treba uporabiti.
Kje je fora da bi šel pisat na novo, če obstajajo resnično uporabne tovrstne skripte, ki so jih spisali sami profesionani programerji?
Če imaš pomisleke glede flexibilnosti samega Nuka pa se verjeno motiš. Odvisno sicer kaj delaš in kakšen je namen, ampak načeloma je to izredno prilagodljiva skripta, ki se hitro razvija. Prihajajo novi modulu, skoraj vsak mesec nova verzija itd.
Skratka, nisi tako omejen kako mogoče izgleda. Sam sem namreč na začetku mislil enako pa me je zadeva direkt fascinirala.
V pisanje nove skripte za vodenje sistema se jest nebi spušal.
Če obstajajo zastonjske skripte, jih je treba uporabiti.
Kje je fora da bi šel pisat na novo, če obstajajo resnično uporabne tovrstne skripte, ki so jih spisali sami profesionani programerji?
Če imaš pomisleke glede flexibilnosti samega Nuka pa se verjeno motiš. Odvisno sicer kaj delaš in kakšen je namen, ampak načeloma je to izredno prilagodljiva skripta, ki se hitro razvija. Prihajajo novi modulu, skoraj vsak mesec nova verzija itd.
Skratka, nisi tako omejen kako mogoče izgleda. Sam sem namreč na začetku mislil enako pa me je zadeva direkt fascinirala.
SLOWWWeb.net ::
Men je ta nova stran veliko bolj všeč,...je vsaj lepo pregledna. Pri prejšni me je kar malo begala vsebina-občutek sem imel, da je bilo vse kar nekam "estetsko" nametan, ampak sem se navadil. Skratka, ta nova je zakon .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pc nuke maxOddelek: Izdelava spletišč | 847 (764) | Tody |
» | Domač hostingOddelek: Izdelava spletišč | 1429 (1255) | MRB0rYS |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3205 (2355) | gregy |
» | Problem z mailserverjem!Oddelek: Izdelava spletišč | 10463 (10309) | Jackass |
» | asp portalOddelek: Izdelava spletišč | 1293 (1104) | Vrocipes |