» »

računalniške trgovine

računalniške trgovine

gregor12 ::

a mi lahko prosim naštejete kakšne spletne računalniške trgovine ki so res dobre?in pa seveda da ni preveč drago

Nagi Bator ::

Tukaj...dalje se bos pa sam znasel.

agizziga ::

jaz ti priporočam mlacom v ljubljani. Majo ql stvari pa še ni tok drago

Šimpanz ::

Samo v Mlacoma ne hodi, ker ima večina uporabnikov z njimi slabe izkušnje ko se kaj pokvari.

DonMatejo ::

Partners iz Radencev... super, hitra dobava... brez komplikacij..

IVo ::

Probaj na PCPlusu; slišim da tam dela zelo simpatičen prodajalec, s katerim se da vse zmenit!;):D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IVo ()

HeXeD ::

Tudi jaz imam slabe izkušnje z Mlacom. Se mi je enkrat pokvaril napajalnik, pa sem ga nazaj poslal pa so neke komplicirali in mi ga niso popravili ampak kar nazaj poslali. Sam nikoli več ne nabavim nič od njih.
HeXeD

Nagi Bator ::

Tudi z moje strani crna pika za Mlacom!
Kupil kompletni stroj pri njih in je po par tednih crknila integrirana zvocna. Po tel. klicu so dejali, da majo guzvo, naj prinesem cez 3 al 4 tedne.
Mi je bilo takoj jasno, da ne bo nic iz tega. Na sreco je bila garancioja na komponente, pa sem odprl masino in vstavil neko bedno zvocno za starega jurja.
Od takrat me vec ne vidijo.
Dobre varijante ti pa zal ne morem svetovati. Kupujem kjer je cenovno pac ugodneje. Potem pa sraufciger v roke :D

DonMatejo ::

IVO zakon si tole napisal... ja t "onim prodajalcem" se res da vse zmenit, še kak % popusta dobiš, samo mi2 nisva skupi pršla, ko sem bolj Acer fan... :D so far so good z 5920 aspire, samo v vednost... baterija drži skoraj 3h na srednji obremenitvi... :D

Timmah ::

donde esta francesca

Ice-Heki ::

Odlične izkušnje z Anni -> www.anni.si

El Nino ::

Glas za EnaA in mimovrste.

amigo_no1 ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

keri proc. in kera matična????