Forum » Strojna oprema » Težava z zunanjim diskom
Težava z zunanjim diskom
forplan ::
Imam ohišje za zunanji disk ki omogoča priključitev SATA in IDE diskov preko USB 2.0. Pol leta sem imel v ohišjo IDE disk in je delal brez problema.
Pred nekaj časa pa sem dal v to ohišje SATA disk Maxtor diamond plus.
Težava pa je v tem, ko delam z diskom ko kaj prenašam nanj ali z njega čez 5 min zamrzne pred tem pa dela vredu. Potem pa ni druge rešitve kot pa zasilni izklop.
Ko zamrzne se lučka ki kaže obremenjenost diska začne močno svetit, kot da bi disk delal z vso močjo ampak disk tudi ne spuša zvokov kot tedaj ko dela.
Disk v navadnem računalnika dela brez problema.
Pred nekaj časa pa sem dal v to ohišje SATA disk Maxtor diamond plus.
Težava pa je v tem, ko delam z diskom ko kaj prenašam nanj ali z njega čez 5 min zamrzne pred tem pa dela vredu. Potem pa ni druge rešitve kot pa zasilni izklop.
Ko zamrzne se lučka ki kaže obremenjenost diska začne močno svetit, kot da bi disk delal z vso močjo ampak disk tudi ne spuša zvokov kot tedaj ko dela.
Disk v navadnem računalnika dela brez problema.
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2458 (1800) | Spajky |
» | Računalnik ne pride v Windowse ali pa tam zamrzne - prosim za pomočOddelek: Strojna oprema | 1378 (1232) | rzidar1 |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1616) | alien13 |
» | Gigabyte izdal P35 matično ploščo s 5 PCI režamiOddelek: Novice / Matične plošče | 3982 (3982) | Spc |
» | Intel Prescot 3.0 zakaj tako?Oddelek: Kaj kupiti | 1403 (1049) | mtosev |