Forum » Pomoč in nasveti » Acer 5520 Win XP
Acer 5520 Win XP
mmaestro ::
Pozdravljeni,
po prebiranju ogromno strani, sem uspel opremiti acerja 5520 z vsemi driverji za delovanje v okolju Win XP. Mogoče za tiste, ki bomo imeli tudi kdaj probleme s tem modelom, dirverje sem našel na teh dveh linkih:
vsi driverji
in pa driverji za zvok
Edino kar mi ni uspelo najti za omenjeni model je empowering technology. Če se je kdo ukvarjal s tem oz je mel probleme s empowering technologyjem in je zadevo uspel usposobiti bi bil hvaležen linka, kjer najdem delujočo aplikacijo.
LP
po prebiranju ogromno strani, sem uspel opremiti acerja 5520 z vsemi driverji za delovanje v okolju Win XP. Mogoče za tiste, ki bomo imeli tudi kdaj probleme s tem modelom, dirverje sem našel na teh dveh linkih:
vsi driverji
in pa driverji za zvok
Edino kar mi ni uspelo najti za omenjeni model je empowering technology. Če se je kdo ukvarjal s tem oz je mel probleme s empowering technologyjem in je zadevo uspel usposobiti bi bil hvaležen linka, kjer najdem delujočo aplikacijo.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200Oddelek: Operacijski sistemi | 1983 (1593) | r3dkv1c4 |
» | Formatiranje ACER prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2218 (1863) | Voluharr |
» | Težav z prenosnikom- ACEROddelek: Strojna oprema | 2332 (1670) | c00L3r |
» | Windows 7 in virtualni cd-ji??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1605 (1433) | gregor2346 |
» | PRENOSNIK - ACER 5920G vs. SOLONOTE FL90 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6265 (4544) | Zheegec |