Forum » Programska oprema » VMWare - zagon Windowsov direktno iz diska
VMWare - zagon Windowsov direktno iz diska
Karlos ::
Zanima me če je možno če imam dual boot Win - Linux in da bi iz linuxa z VMWare zagnal Windowse?
Neki sem že probaval pa se mi samo za trenutek pokaže nalaganje Windowsov potem pa blue screen.
Zdej ne vem ali se da še kaj z nastavitvami spremeniti ali se pač ne da.
Neki sem že probaval pa se mi samo za trenutek pokaže nalaganje Windowsov potem pa blue screen.
Zdej ne vem ali se da še kaj z nastavitvami spremeniti ali se pač ne da.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Dri3r ::
V VMware Serverju je možnost, da namesto virutualnega diska dodaš kar fizičnega, vendar ne garantirajo uspeha - lahko pride do izgube podatkov ali pa si pokvariš zagonski sektor... Predlagam, da si preneseš manual in prebereš poglavje "Installing an Operating System onto a Physical Partition from a Virtual Machine."
LP
LP
dri3r
SasoS ::
Ne, zato ker je virtualni hardware precej drugačen od tvoje kište. Winsi zato pokažejo blue screen. Deluje pa to z linuxom, ki bi tako občutljiv na menjavanje hardwara.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98 SATA HDD, CD-ROMOddelek: Operacijski sistemi | 3598 (2340) | opeter |
» | Virtualizacija Windows 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 3421 (2480) | krneki0001 |
» | Ubuntu pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1469) | dux |
» | vmware zagnat fiziščno nameščen osOddelek: Operacijski sistemi | 2499 (1977) | SasoS |
» | Vprasanje(Linux& vmware Worksation)Oddelek: Programska oprema | 1218 (1038) | noraguta |