Forum » Pomoč in nasveti » kako dobit besedilo
kako dobit besedilo
ne_kdo ::
lep pozdrav
na nekaj wordovih datotekah se mi je pojavla težava, da ko odprem fajl mi namest besedila odpre neke pravokotnike.
slika
prosim če bi mi lahko kdo pomagal to rešit.
hvala že v naprej
lp
na nekaj wordovih datotekah se mi je pojavla težava, da ko odprem fajl mi namest besedila odpre neke pravokotnike.
slika
hvala že v naprej
lp
Duhec ::
Je to sigurno Word datoteka ?
A če odpreš z Wordpadom je ista vsebina (kvadratki) ?
Če je teh Word datotek več potem je lahko kak virus/spyware zadeva.
Če pa je samo header zjeban poizkusi tako doc datoteko odpret s kakih wordrepair programom, ki jih je dost na netu.
A če odpreš z Wordpadom je ista vsebina (kvadratki) ?
Če je teh Word datotek več potem je lahko kak virus/spyware zadeva.
Če pa je samo header zjeban poizkusi tako doc datoteko odpret s kakih wordrepair programom, ki jih je dost na netu.
z wordpadom isto kvadratki. je pa sigurno word datoteka.
priporočaš kaki program wordrepair al naključno kirega zberem. 2 sem že poskusil pa se ni nič zgodilo
lp
priporočaš kaki program wordrepair al naključno kirega zberem. 2 sem že poskusil pa se ni nič zgodilo
lp
JanezC ::
Lahko je tudi .EXE (.BIN, .AVI) filet z spremenjeno ekstenzijo. Po moje sploh ni Word file!
farko ::
lep pozdrav
slika
hvala že v naprej
lp
Ne opirat slike je trojanc vsaj meni jo zazna.
farko
bosmla ::
Bolj verjetno je da si zadevo kopiral iz pdf dokumenta... no le ta je bil verjetno narejen na mac-u oz je v kaksni cudni kodni tabeli... resitve ne poznam oz. lahko poskusis odpreti pdf (ce gre za pdf) v Illusratorju...
Duhec ::
@ne_kdo, poizkusi s tem WordRepair programom odpreti tvoj doc fajl.
Si ga slučajno kaj zaščitil z geslom ?
Odpri doc fajl še z Notepadom. Dobil boš sicer solato (kvadratke, čudne znakce....) nato stisni Crtl+F , vtipkaj besedo "Microsoft" (brez narekovajev) in boš, če ti najde takoj videl, če je to MS Office dokument.
p.s.
popravil link
Si ga slučajno kaj zaščitil z geslom ?
Odpri doc fajl še z Notepadom. Dobil boš sicer solato (kvadratke, čudne znakce....) nato stisni Crtl+F , vtipkaj besedo "Microsoft" (brez narekovajev) in boš, če ti najde takoj videl, če je to MS Office dokument.
p.s.
popravil link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
dash_wallace ::
napiši format datoteke, da vidim kaj je. Ali je - .doc ali pa - .docx
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dash_wallace ()
@Duhec v notpadu mi nič ne pokaže prazen ekran ko odprem ta fajl tam.
@dash_wallace to je .doc datoteka
lp
@dash_wallace to je .doc datoteka
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word mi izpiše tekst v kodahOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (964) | konspirator |
» | Poskodovana word datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1595) | fosil |
» | Problem pri odpiranju word datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 984 (865) | amigo_no1 |
» | obnova Wordove datotekeOddelek: Programska oprema | 1560 (1363) | anja:o)) |
» | MS WordOddelek: Programska oprema | 1603 (1468) | acerAspire |