Forum » Pomoč in nasveti » Reset kartuš?
Reset kartuš?
Easystar ::
Ama kdo mogoč kakšne uzkušnje z lexmarkom z35 je potrbno kartuše resetirat ko jih napolnim ker mam napolnjene pa mi ne deluje tiska v prazno.
andromedar ::
Ne, kartuš ni treba resetirat, vsaj teh ne. Pri tebi je problem najverjetneje ta, da so fizično zasušene (barva v tiskalni glavi). Vrži vstran, kupi novo. Razen če se ti da ukvarjat z odmaševanjem (verjetno boš umazan in vse okoli tebe tud).
Eh?
Pyr0Beast ::
Če nucaš kakšno barvno jih mam celo škatlo 'novih'.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Easystar ::
Ne vem glava zgleda vredi glava je že na kartuši ker barva teče ven verjetno s tiskalnikom kaj narobe.
Kaj pa pri epsonu je pa treba resetirat kartušo imam en program ssc service utility se mu reče ampak mi ne rata še vedno kaže da je kartuša prazna.
A ma kdo kak program za reset spsonovih kartuš al kak se to resetira nek čip za resetiranje se da tud nabavit.
Kaj pa pri epsonu je pa treba resetirat kartušo imam en program ssc service utility se mu reče ampak mi ne rata še vedno kaže da je kartuša prazna.
A ma kdo kak program za reset spsonovih kartuš al kak se to resetira nek čip za resetiranje se da tud nabavit.
Brane2 ::
Za Epsona lahko dobiš bodisi čip resetter bodisi "večne kartuše" ki jih zresetiraš tako da ugasneš tiskalnik...
On the journey of life, I chose the psycho path.
andromedar ::
Včasih sem to delal z Epsonom ja...z SSC Service Utilityjem je šlo kar v redu. Lexmarkovih pa ni treba resetirat - so glupe.
Eh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reset Epson kartušOddelek: Strojna oprema | 6158 (663) | matrix2 |
» | Epson in "prazne" kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3167 (2549) | janjaaaa |
» | Nakup multifunkcijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 3138 (2791) | sweeti007 |
» | Neoriginalne barve za tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2704 (2150) | ;-) |
» | Epson 680 gorijo lučke čeprav.....Oddelek: Pomoč in nasveti | 861 (718) | ToniT |