Forum » Programska oprema » MP3
MP3
Mr.B ::
S katerimi programi najraje katalogerate svoje MP3-je ?
Jaz bi si rad naredil katalog tako da bi videl katero muziko imam doma.
Pa da mi neboste blokerali teme , pretvarjam v MP3-je svojo domačo zberko za v avto, itd...
Jaz bi si rad naredil katalog tako da bi videl katero muziko imam doma.
Pa da mi neboste blokerali teme , pretvarjam v MP3-je svojo domačo zberko za v avto, itd...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
R0K ::
Hmm ... lahko to narediš z WinAmpom.
Pač notr naložiš vse Mp3-je, ki jih imaš in greš pod Misc > Misc Options > Generate HTML Playlist > in ti jih bo vse razvrstilo po abecedi, ti tudi izračunalo kolk časa je vse skupi dolgo, polprečno dolžino komada, ...
Pač notr naložiš vse Mp3-je, ki jih imaš in greš pod Misc > Misc Options > Generate HTML Playlist > in ti jih bo vse razvrstilo po abecedi, ti tudi izračunalo kolk časa je vse skupi dolgo, polprečno dolžino komada, ...
SanSan ::
Jaz uporabljam Choose MP3 progy. Je cisto enostaven, ce hoces kaj vec pa probaj z Where is it. Tu lahko sortiras in oznacujes z razlicnimi barvami.
valterz ::
Definitivno Where is it.Uporabljam ga že par let in je super.Plus tega je avtor slovenski in še drag ni.Probaj na www.whereisit-soft.com
Valter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako sprintat vsebino MP3 plošče na ovitek ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1106) | OOTBOXZY |
» | seznam glasbeOddelek: Programska oprema | 1198 (1029) | Jan987 |
» | Program s katerim bi lahko naredil spisek komadovOddelek: Programska oprema | 2252 (1942) | baal24 |
» | Kako zaklenit disk ali pa direktorije na njem?Oddelek: Strojna oprema | 1362 (1219) | Crimson_Shadow |
» | Kater program za organizacijo CDjev?Oddelek: Programska oprema | 2594 (1731) | matej97 |