» »

Samostojno prejemanje plačil s kreditnimi karticami

Samostojno prejemanje plačil s kreditnimi karticami

LoneWolf ::

Lahko kdo svetuje ponudnika storitev avtorizacije kreditnih kartic?

Želel bi na lastni spletni strani nuditi možnost nakupa uveljavljenega lastnega izdelka kupcem na globalnem trgu. Zadnjih 10 let je šlo preko e-commerce posrednikov, zdaj gledam v smeri samostojne obdelave naročil.
Kompletna online trgovina ni potrebna, sam bi urejal ustrezen vmesnik na spletni strani, poskrbel za SSL certifikat, vpis naročila ipd. Ob prejetem naročilu in ustrezni kontroli bi ročno poslal podatke avtorizacijskemu centru za izvršitev transakcije. Možna bi bila tudi takojšnja online avtorizacija, vendar je pogoj, da je dejanska transakcija izvršena šele po mojem potrdilu naročila.

Variante v stilu PayPala in podobnih posrednikov me ne zanimajo.

Katerega ponudnika avtorizacije kreditnih kartic uporabljate lastniki/ponudniki spletnih trgovin? Idealno bi bilo, da avtorizacijski center podpira kar se da največ različnih kreditnih kartic.

Hvala za vse predloge in morebitne nasvete.

gorjanc ::

Poglej si 2 checkout podpirajo celo paypal mislim pa da majo kr veliko provizijo no preveri pa poročaj:
http://www.2checkout.com/community/

LoneWolf ::

Gorjanc, hvala.
2checkout zgleda kar obetavno, predvsem sem prijetno presenečen nad stopnjo kontrole nad naročili, ki jo nudijo ponudnikom. Provizija je sprejemljiva in precej manjša kot pri dosedanji rešitvi.
Trenutno še intenzivno preučujem njihove pogoje poslovanja, Knowledge Base, odzive/vprašanja uporabnikov ipd. in iščem šibke točke. >:D

Imaš slučajno osebne izkušnje s 2checkout ?

gorjanc ::

Žal osebnih izkušenj z njimi nimam. Sem pa prebral precej mnenj o njih in razen razmeroma visokih provizij nisem slišal slabih stvari, za razliko od paypala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817138458 (18422) igi82m
»

Spletno plačevanje storitve

Oddelek: Izdelava spletišč
163449 (2425) hendriks
»

najbolsa resitev za prejemanje placil iz bancnih kartic??

Oddelek: Izdelava spletišč
61189 (982) primanavis
»

plačilni sistem - spletna stran

Oddelek: Programiranje
71513 (1164) t3hn0
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5121354 (18431) Kwizlord

Več podobnih tem