Forum » Hlajenje in modifikacije » Pregrevanje prenosnika
Pregrevanje prenosnika
gunningArmy ::
Pozdravljeni. Jaz sem na svojem prenosniku pred približno pred pol leta dal vgradit še dodaten 1GB rama. Zdaj pa mi računalnik se nenavadno pregreva. S programom Notebook Hardware Control sem ugotovil, da se mi pregreva CPU. Zaradi pregrevanja se mi računalnik po večurni uporabi samodejno izklopi.
Zanima me, kaj je najbolje da naredim, da se mi ne bi tako pregreval računalnik, saj me izredno moti. Hvala za odgovore.
Zanima me, kaj je najbolje da naredim, da se mi ne bi tako pregreval računalnik, saj me izredno moti. Hvala za odgovore.
Shark-357 ::
Ponavadi se zabaše CPU hladilnik s prahom.
Če ni več v garanciji ga probaj odpreti in spihati, v kolikor imaš še garancijo ga odnesi na servis (čiščenje se zaračuna, saj ni predmet garancije).
Če ni več v garanciji ga probaj odpreti in spihati, v kolikor imaš še garancijo ga odnesi na servis (čiščenje se zaračuna, saj ni predmet garancije).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
gunningArmy ::
Hvala. Sem spucal in deluje bolje. Temperatura CPU se sedaj giblje okoli 60 stopinj Celzija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gunningArmy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik se sam zapreOddelek: Pomoč in nasveti | 2135 (1618) | mattko777 |
» | Vgašanje računalnika, vendar nevem zakaj...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (946) | solatko |
» | HP Garancija - servis - račun plača strankaOddelek: Pomoč in nasveti | 6150 (5392) | Hardstyle |
» | Težav z prenosnikom- ACEROddelek: Strojna oprema | 2347 (1685) | c00L3r |
» | ugasanje prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1157 (1042) | lei |