Forum » Elektrotehnika in elektronika » Stikalo MTA206PA
Stikalo MTA206PA
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Aero01 ::
Pozdravljeni !
Po načrtu iz starejše revije Elektor Electronics delam generator signalov.
Problem je nastal ko sem prišel do stikala, ki ima oznako MTA206PA ( v načrtu piše da je namesto tega lahko tudi C&K 7211 ). Pri naših trgovcih tega stikala nimajo več, zato me zanima, če ima kdo od vas slučajno še kakšnega na zalogi ? Potrebujem dva komada. Ali pa če kdo pozna kaj podobnega ali ekvivalentno vezavo s kakšnim drugim stikalom. V načrtu je tudi skicirano kakšne notranje povezave ima to trostopenjsko stikalo, in niso nič kaj običajne, slike pa lahko prilepim v kratkem.
Hvala in lep pozdrav !
Po načrtu iz starejše revije Elektor Electronics delam generator signalov.
Problem je nastal ko sem prišel do stikala, ki ima oznako MTA206PA ( v načrtu piše da je namesto tega lahko tudi C&K 7211 ). Pri naših trgovcih tega stikala nimajo več, zato me zanima, če ima kdo od vas slučajno še kakšnega na zalogi ? Potrebujem dva komada. Ali pa če kdo pozna kaj podobnega ali ekvivalentno vezavo s kakšnim drugim stikalom. V načrtu je tudi skicirano kakšne notranje povezave ima to trostopenjsko stikalo, in niso nič kaj običajne, slike pa lahko prilepim v kratkem.
Hvala in lep pozdrav !
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
PPG78 ::
Podatke o C&K 7211 imaš tukaj kjer je tudi narisano oziroma napisano kako zadeva preklaplja. Je sicer podobno navadnemu dvopolnemu preklopnemu stikalu ampak je malo bolj komplicirano. Sam bi najprej preveril Kakšen Conrad katalog ki ima malo več izbire.
To bi lahko rešil tudi s kakšnim 12 polnim (2x6) rotacijskim preklopnikom, če je prostor.
LP, Peter
To bi lahko rešil tudi s kakšnim 12 polnim (2x6) rotacijskim preklopnikom, če je prostor.
LP, Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pametna hiša, stanovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18614 (3104) | kriptobog |
» | Elektroinštalacija stanovanja 30m2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13296 (10372) | s1m0n |
» | Luč ?!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2571 (2101) | int47 |
» | Vezava transformatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2770 (2535) | KernelPanic |