Forum » Kaj kupiti » Wireless PCI Kartica
Wireless PCI Kartica
d0rK ::
Zdravo,
zdej ko sem kupil ruter, sem se odlocil da bom eno staro kisto v licnem HI-FI like ohisju postavu v dnevno sobo
in bo zadeva sluzila kot moj vsenamenski hisni kino, v prostem casu bo se bo pa ukvarjala s foldanjem. Zadevo
zelim omreziti z wireless PCI kartico, tako da bo lahka masina dostopala do neta in downloadala ter uploadala
nove paketke in pa da bom lahka prenasu nanjo filme z drugih kompov.
Torej, rabim priporocilo za kvalitetno ampak ne predrago wireless PCI kartico z anteno.
Hvala.
zdej ko sem kupil ruter, sem se odlocil da bom eno staro kisto v licnem HI-FI like ohisju postavu v dnevno sobo
in bo zadeva sluzila kot moj vsenamenski hisni kino, v prostem casu bo se bo pa ukvarjala s foldanjem. Zadevo
zelim omreziti z wireless PCI kartico, tako da bo lahka masina dostopala do neta in downloadala ter uploadala
nove paketke in pa da bom lahka prenasu nanjo filme z drugih kompov.
Torej, rabim priporocilo za kvalitetno ampak ne predrago wireless PCI kartico z anteno.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero rabljeno PCI wifi karticoOddelek: Kaj kupiti | 979 (607) | FireSnake |
» | WLAN PCI ali WLAN USBOddelek: Kaj kupiti | 2591 (2342) | Spajky |
» | Router, adsl, WiFi..Oddelek: Omrežja in internet | 2187 (2092) | OmegaBlue |
» | USB wireless in LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 924 (860) | rfmw |
» | problemi z wireless routerjem LinksysOddelek: Omrežja in internet | 1507 (1373) | ~Panter~ |