Forum » Programska oprema » MS office 2007 oz. tudi 2003, problem s slikami
MS office 2007 oz. tudi 2003, problem s slikami
barelyLegal ::
Na kratko: imam office 2007, pišem nekaj pomembnega in imam kup slik, ki sem jih resajzal na določene mere. Ko jih ufuram v word, mi jih iz neznanega razloga resajza na kake 120, 130%. Potem moram ročno dati na 70%, da je slika iste velikosti, oz. še to ni čisto realne velikosti. Bi se moral še malo poigrati ,ampak jaz sem se z velikostmi že poigral v photoshopu in bi želel, da importam , povlečem, skopiram, karkoli, pa da je takšne velikosti, kot je v resnici.
prilagam primerjavo slik v viewrju in office, ter testno sliko, iste velikosti kot moja
prilagam primerjavo slik v viewrju in office, ter testno sliko, iste velikosti kot moja
Error
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
barelyLegal ::
Kolega je pogruntal, da če kliknem na sliko z desnim gumbom od miške, ter grem pod "Paste special" in izberem Paste as Bitmap, je prilepi v originalni velikosti.
Se komu sanja, kje bi bil problem? Oz. kako bi sedaj naredil po default to?
Se komu sanja, kje bi bil problem? Oz. kako bi sedaj naredil po default to?
Error
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastopajoči grozijo s prekinitvijo pogodbeOddelek: Loža | 1349 (1015) | St235 |
» | Mrtvi piksli na LCD monitorjuOddelek: Zvok in slika | 1453 (1418) | korelem |
» | Kak seraztegne slika - za večje resolucije in pa kak naredit TARGET?Oddelek: Izdelava spletišč | 835 (734) | Klemenn |
» | Bitna slika v vektorsko sliko (iz linij v kocke?)Oddelek: Programska oprema | 2635 (2450) | ali3n |
» | StikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 827 (792) | frenk |