Forum » Operacijski sistemi » Problem namestitve Viste kot drugega sistema
Problem namestitve Viste kot drugega sistema
komar89 ::
Lep pozdrav!
Sem nov na forumu, imam pa vprašanje glede namestitve Viste. Imam inštalirane xp-je, pa bi rad namestil Visto kot sekundarni OS na računalnik. Problem imam ker mi ne izvede inštalacije do konca. Ko pride inštaliranje do "completing installation" se zadeva še dvakrat reštarta in potem se pojavi tema. Posodobil sem bios, vendar ne pomaga. Mogoče je problem v tem ker imam dva diska WD 160 gb in starejši Maxtor 40 gb. Probal namestiti na oba vendar ne deluje.
Hvala za odgovor
SISTEM:
matična plošča: ABIT KN8 2gb rama
procesor: AMD athlon 64 3200+
disk: WD1600JB in Maxtor 6L040J2
Sem nov na forumu, imam pa vprašanje glede namestitve Viste. Imam inštalirane xp-je, pa bi rad namestil Visto kot sekundarni OS na računalnik. Problem imam ker mi ne izvede inštalacije do konca. Ko pride inštaliranje do "completing installation" se zadeva še dvakrat reštarta in potem se pojavi tema. Posodobil sem bios, vendar ne pomaga. Mogoče je problem v tem ker imam dva diska WD 160 gb in starejši Maxtor 40 gb. Probal namestiti na oba vendar ne deluje.
Hvala za odgovor
SISTEM:
matična plošča: ABIT KN8 2gb rama
procesor: AMD athlon 64 3200+
disk: WD1600JB in Maxtor 6L040J2
Scuba ::
Particije si spedenal?
TULE je en vodič, ki bi ti utegnil pomagati.
TULE je en vodič, ki bi ti utegnil pomagati.
Guns don't kiil people. Husbands who come home early do.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji disk WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 4210 (3150) | Revenant |
» | HD cpu utilization previsok..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1246) | ganzi |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1707 (1500) | MrX |
» | Kateri TIH trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1611 (1341) | wishmaster |
» | Chieftec "problem"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1481) | ferjan |