Forum » Pomoč in nasveti » bit defender ter virus
bit defender ter virus
farko ::
En teden se že matram pa si ne znam več pomagat.Bit defender mi najde tale fajl ali datoteko Password-Protected Items
C:\Documents and Settings\--------
\Application Data\SUPERAntiSpyware.com
\SUPERAntiSpyware\Quarantine
\Quarantine - 03-21-2008 - 12-02-34.SBU=]backup.db
Ali mogoče ve kaj je to za en fajl.Najde ga kot virus in napiše dejanje ni mogoče pomeni se ga ne da ne zbrisat ne uničit z bitdefendejem.Probal sem z super antispywre kot spayware doctor vendar ne najdeta nič prav tako pa anti trojan ne najde nič.
Upam,da se bo vprašanje razumelo in da bo vsaj eden odgovoril prosim in hvala za odgovor.
C:\Documents and Settings\--------
\Application Data\SUPERAntiSpyware.com
\SUPERAntiSpyware\Quarantine
\Quarantine - 03-21-2008 - 12-02-34.SBU=]backup.db
Ali mogoče ve kaj je to za en fajl.Najde ga kot virus in napiše dejanje ni mogoče pomeni se ga ne da ne zbrisat ne uničit z bitdefendejem.Probal sem z super antispywre kot spayware doctor vendar ne najdeta nič prav tako pa anti trojan ne najde nič.
Upam,da se bo vprašanje razumelo in da bo vsaj eden odgovoril prosim in hvala za odgovor.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UDP to HTTP Proxy za IPTV se zaustavljaOddelek: Omrežja in internet | 1555 (1254) | a-ptuj1 |
» | usihajoče odpiranje določenih map iz omizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 623 (553) | huek111 |
» | Automatic updates problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1001) | thebaloh |
» | Sam bog ve kaj!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1053) | kranjskijože |
» | nujna pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (939) | El Nino |