» »

Geslo za vstop v določen del spletne strani

Geslo za vstop v določen del spletne strani

Slipi ::

Lep pozdrav! Za svoj klub sem izdelal spletno stran v Dreamweaverju MX. Spletno stran sicer še dograjujem ampak je že objavljena in dostopna vsem. Zdaj člani našega kluba želijo od mene, da naredim še stran v katero bi se člani logirali in imeli možnost pisati sporočila. Seveda bi z logiranjem omogočili dostop do pisanja tako medsebojnih sporočil kot novic le članom našega kluba, vendar tega še nisem nikoli delal. Zanima me postopek, kako vgraditi v spletno stran to možnost: - logiranje z uporabniškim imenom in geslom za člane in možnost pisanja sporočil in novic. To je nekako kot tale stran v forumu, samo ne kot forum, ampak kot del spletne strani, ki to omogoča.

Prosim za pomoč, nasvete pri izdelavi te možnosti. Hvala!

iggy ::

Hm se boš moral poslužiti drugih spletnih tehnologij(php,ruby,asp) za kaj takšnega. V tvojem primeru toplo priporočam kakšen v naprej pripravljen cms.
Hey, you're fat!

Gost ::

Glede na to da si šele začel, predvidevam, da ti v primernem času ne bo uspelo narediti kaj dobrega in varnega.

Uporabi kar phpbb forum in ga zakleni za zunanje uporabnike. Preberi malo njegova navodila, kako in kaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna stran-upanje umre zadnje

Oddelek: Izdelava spletišč
51241 (920) alexa-lol
»

Mobi oglaševanje...

Oddelek: Loža
284053 (2543) Utk
»

borilne veščine, trening duha in telesa :)

Oddelek: Loža
404281 (3506) Tac20
»

Posebna cena XFXa za slo-techovce?

Oddelek: Slo-Tech
462537 (1853) Primoz
»

SETI-HOME (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
593919 (3306) PaJo

Več podobnih tem