Forum » Pomoč in nasveti » Med zagonom Win XP ni Windows logotipa
Med zagonom Win XP ni Windows logotipa
dunda ::
Se komu sanja zakaj med nalaganjem sistema ni Windows logotipa - enostavno je takrat vse črno. Sistem sicer deluje normalno, v "event logu" ni nič posebnega, na video nimam priključeno ničesar drugega (razen LCDja).
ender ::
A BIOS vidiš med zaganjanjem? Če imaš 2 monitorja (ali monitor in TV), je mogoče, da grafična kartica med zagonom pošilja signal na napačen monitor.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Biosov zaslon vidim med zagonom. Potem pa izgine slika - pojma nimam zakaj. Tudi sam sem pomislil na tvojo idejo (zato sem omenil, da na kartico nimam priključenega nič drugega).
ender ::
Prilepi vsebino datoteke C:\BOOT.INI .
There are only two hard things in Computer Science:
PINki ::
Meni pa ne predvaja tistega klasičnega zvoka, ko pride v windows. Sam zvočniki pokajo med tem časom, ko bi se moral slišati ta uvodni pozdrav.
bluefish ::
to je zaradi tega, ker se ti še ne naložijo gonilniki za zvočno. Predvidevam, da si na Visti.
@Duhec in ender:
Hvala za nasvet - sedaj sem v službi, bom preveril doma, kaj se dogaja v boot.ini (oz. kako je s tisto nastavitvijo).
Hvala za nasvet - sedaj sem v službi, bom preveril doma, kaj se dogaja v boot.ini (oz. kako je s tisto nastavitvijo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2086 (1440) | ta_ki_tke |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1383) | lovro1a |
» | NTLDR missing?!?! !!NUJNO!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2520 (1914) | Vanich |
» | XP gonilniki za macbookOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (244) | CoolBits |
» | Kako naj dobim nazaj XP paricijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2104 (1939) | ToniT |