Forum » Izdelava spletišč » Kaj menite o tej moji internetni ideji - vse svetovne novice na enem mestu?
Kaj menite o tej moji internetni ideji - vse svetovne novice na enem mestu?
alessliber ::
Prosim vas za menenje mojega umotvora: www.ChiliPress.com .
Probal sem narediti nekaj kolikor toliko "novega" na internetu. Malo sem posnemal popurls stran, le da sem jo probal kar se da dodelat in ji dodal še nekaj dodatnih zmogljivosti:
- uporabnik sam odloči kako bo odpiral zgodb linke na strani (v popup oknu / novem zavihku / normalno),
- uporabnik si lahko shrani zanimiv RSS,
- uporabnik lahko določi koliko zgodb / stolpec se bo odprlo
- če greš z miško čez sliko jo povečaš
- če greš z miško čez slikico za "prikaži več" se odpre celotni opis zgodbe, če pa klikneš na to, pa lahko to fiksiraš (kakšni ljudje berejo tako da sledijo miški)
- pa še kej bi se našl.
Ob tej priliki pa bi se rad zahvalil tudi vam za pomoč.
Lep pozdrav
Probal sem narediti nekaj kolikor toliko "novega" na internetu. Malo sem posnemal popurls stran, le da sem jo probal kar se da dodelat in ji dodal še nekaj dodatnih zmogljivosti:
- uporabnik sam odloči kako bo odpiral zgodb linke na strani (v popup oknu / novem zavihku / normalno),
- uporabnik si lahko shrani zanimiv RSS,
- uporabnik lahko določi koliko zgodb / stolpec se bo odprlo
- če greš z miško čez sliko jo povečaš
- če greš z miško čez slikico za "prikaži več" se odpre celotni opis zgodbe, če pa klikneš na to, pa lahko to fiksiraš (kakšni ljudje berejo tako da sledijo miški)
- pa še kej bi se našl.
Ob tej priliki pa bi se rad zahvalil tudi vam za pomoč.
Lep pozdrav
Aleš http://www.chilipress.com
- premaknil iz Pomoč in nasveti: OmegaBlue ()
Pyr0Beast ::
Ni slabo
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
zee ::
zanimiva ideja + pohvala.
edino vsiljuje se mi primerjava med storitvijo iGoogle v navezi z RSS feed-i.
edino vsiljuje se mi primerjava med storitvijo iGoogle v navezi z RSS feed-i.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zee, imaš prav, res je neke vrste povezava.
iGoogle imam za domačo stran a me pri njem moti samo 1 stvar: če dam notr kake druge novice kot google news je bl eno sr... vse skupi.
Enostavno sem v mojem "projektu" probal kar se da oskubit RSSje vse odvečne šare in jih kukr toliko oblikovat.
hvala za odgovore, rabim jih zato, da vidim kaj menijo drugi --> ali se mi splača to idejo nadaljevati / dopolnjevat, ipd.
l.p.
iGoogle imam za domačo stran a me pri njem moti samo 1 stvar: če dam notr kake druge novice kot google news je bl eno sr... vse skupi.
Enostavno sem v mojem "projektu" probal kar se da oskubit RSSje vse odvečne šare in jih kukr toliko oblikovat.
hvala za odgovore, rabim jih zato, da vidim kaj menijo drugi --> ali se mi splača to idejo nadaljevati / dopolnjevat, ipd.
l.p.
prmejduš da nisem niti pomisli na microsoftove barve ... prej naključje k kej drugega.
ko sem razmišljal o dizajnu sem mal gledal google docs, iz tam izhaja ideja za sinje modro barvo če smo že lih pr tem
ko sem razmišljal o dizajnu sem mal gledal google docs, iz tam izhaja ideja za sinje modro barvo če smo že lih pr tem
Saladin ::
Zelo všečno!
AMpak podaj še več novic iz drugih hiš, ki podajo še druge vidike za iste popularne novice.
AMpak podaj še več novic iz drugih hiš, ki podajo še druge vidike za iste popularne novice.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Kami ::
Ideja ni nič novega ampak je že izrabljena, vseeno pa mi je všeč izpeljava (oblika, koda itd.). Pohvale!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadomestek za iGoogleOddelek: Omrežja in internet | 1344 (1025) | Buggy |
» | google bo prenehal delovatiOddelek: Informacijska varnost | 1034 (761) | BorutK-73 |
» | Google ukinja iGoogle, Video, Mini, Talk ChatbackOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7515 (5009) | Jst |
» | Iščite v slovenščini, instantno!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6262 (5366) | MrStein |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23917 (12809) | Gandalfar |