Forum » Programska oprema » placljiv sistem s funkcijo: posiljanje sms-ov
placljiv sistem s funkcijo: posiljanje sms-ov
kocba ::
Hej!
Zanima me na kakšnem principu delujejo sistemi, ki pošiljajo sms o novicah, za katere mora uporabnik placat malo zvisano ceno. Torej, da poenostavim....imam storitev in želim jo trziti na taksen nacin, da stranke prejemajo sms, ki ima vrednost 1€.
Kje bi se dalo nabaviti taksen sistem. Verjetno ze obstaja. Zanima me kako je prilagodljiv, glede vrednosti sms, dostopa v bazo prijavljenih in koliko % vzame si stran recimo nek telefonski operater, oziroma tisti, ki daje ta sistem v uporabo.
lp
Zanima me na kakšnem principu delujejo sistemi, ki pošiljajo sms o novicah, za katere mora uporabnik placat malo zvisano ceno. Torej, da poenostavim....imam storitev in želim jo trziti na taksen nacin, da stranke prejemajo sms, ki ima vrednost 1€.
Kje bi se dalo nabaviti taksen sistem. Verjetno ze obstaja. Zanima me kako je prilagodljiv, glede vrednosti sms, dostopa v bazo prijavljenih in koliko % vzame si stran recimo nek telefonski operater, oziroma tisti, ki daje ta sistem v uporabo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava HTML protokola z JavaScriptOddelek: Programiranje | 1917 (1196) | andrejmb |
» | Pošiljanje SMS-aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2108 (2027) | kondezator |
» | simobil & sms virusOddelek: Mobilne tehnologije | 5269 (4130) | kunigunda |
» | Izdelava lastnega programa za...Oddelek: Programiranje | 1824 (1455) | Monster |
» | Vega email 2 smsOddelek: Izdelava spletišč | 1407 (1298) | alesrosina |