» »

Dijaško delo v Angliji

Dijaško delo v Angliji

Pegaz ::

Zdravo,

poleti bi šel rad delat v anglijo za morda kakšen mesec. Enkrat sem na študenskem servisu zasledil delo natakarja za 8€ na uro in od takrat me zelo mika anglija.

Bil sem v Londonu in me zelo vleče tja, rad bi izboljšal angleščino, dobil nekaj denarja.

Ima kdo kakšne izkušnje z tem? Upam, da ni problem, da poleti še ne bom polnoleten (17).

Pozna kdo kakšno stran, ki ima seznam služb, ki so na voljo?

LP
Pegaz

bluefish ::

hja, vendar boš več zapravil za bivanje, kot pa zaslužil. Razen v primeru, da poznaš koga, ki živi tam, se ti to ne splača.

hostel

Tukaj sem najdu en hostel za 17€, mogoče bi se splačalo.

xeon ::

Hostel 17€ (mogoče)/na dan. Taksi do službe 20€, recimo, da malico dobiš v službi, kosilo 20€, pijača +(2 soka) 15€. Dnevno boš porabil 72 €, tko da boš dnevno -8€. Torej če štejemo da ob sobotah in nedeljah nimaš zaslužka si 144€ v minusu. Tako, da če želiš 1 mesec delat v angliji, poleg taga da ful šparaš in si nič ne kupiš razen navedenga, morš od doma vzet še 736€, če ne štejemo prevoz do gor in nazaj.

Zeberdee ::

Čisto tako, v makdonalcu si plačan 7,5 funtov na uro. Dela kolega, gor študira.

Recimo, da ne rabim imet taksija in se vozim s tube (subway), ki stane, če kupiš karto za en dan, okoli 2 funta. Zdaj se verjetno splača.

Morda celo dobim službo za junior spletnega programerja in se profit kar malo spremeni.

Torej, pozna kakšno dobro spletno stran? Kar sem na googlu našel je bolj tako-tako.

Hvala!

SleepLess ::

xeon malo mogoče pretiravas. Seveda če želiš imeti kosilo v gostilnah in se voziti z taxiji, potem je 100€/dnevno še zdaleč premalo. Ampak namesto taxijev ima tube, namesto "klasičnih" gostiln pa ima razne fast food opcije (ali pa solatne bare, all you can eat kitajske in podobno) za okoli 7€ večino s pijačo vred. Tako da če boš malo pazil na denar pomojem nebo problem obdržati pozitivnega stanja/dnevno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6222179 (12988) VolkD
»

Potovanje v London januarja

3510218 (9316) Phantomeye
»

Življenje v Veliki Britaniji (šolanje, najem .. viza)

2613144 (12129) oxford1
»

Socrates erasmus (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
526898 (5163) Gandalfar
»

London.

183782 (3335) Matty

Več podobnih tem