Forum » Hlajenje in modifikacije » AM2 Cooler
AM2 Cooler
Ma$terM|nd ::
Razmišljam, da bi zamenjal moj box cooler na AM2 podnožju. Malo sem po netu pregledal pa sta mi v oči padla Thermaltake v1 oziroma ArcticCooling Freezer Pro 64. Zanima me kateri bi bil bolj primeren za kakšen amaterski overclock. Lahko tudi kaka druga varianta, ni treba da sta ravno ta dva. Rad bi predvsem performance in kar se da tišino. Ne rabim kakih high end zadev. Samo da bo hladno, tiho in poceni. Kaj pravite kaj naj izberem?
OZZY ::
Jaz mam enga AC freezerja 64, ki paše tudi na AM2 čeprav v njegovih podatkih ni tega zapisano (vent je nerabljen in pa ima zbrušeno dno za boljši stik). Sam sem mel AM2 3600+ (1900mhz) brisbane navitega na 2800 pri 1.45v in je super delal.
Če te zanima me lahko kontaktiraš preko zasebnih sporočil (cena majhna)..
Če te zanima me lahko kontaktiraš preko zasebnih sporočil (cena majhna)..
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava Procesorja NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3123 (2562) | Pšenični |
» | AMD izdal nova procesorjaOddelek: Novice / Procesorji | 6290 (3889) | huelz |
» | Kaj bo prineslo leto 2009: AMDOddelek: Novice / Procesorji | 4582 (3573) | Looooooka |
» | Novejši procesorji za p5q proOddelek: Strojna oprema | 1429 (1197) | Adrijan0 |
» | AMD X2 4200+ in AMD Opteron 275Oddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1007) | EvilK|NG |