Forum » Pomoč in nasveti » TIS 2008 help
TIS 2008 help
yugokoral ::
Jest sm dubu tis 2008 na dveh cdjih.
Pa sm ju kopiral na en dvd pa mi med namestitvijo vseen javi naj vstavim sdrugi cd pa čeprov potrdim me ne spusti čez. Če pa mam na compu v eni mapi mi pa lepo vse instalira. Kva naj zdej nardim da bo to delal. Prosim help
Pa sm ju kopiral na en dvd pa mi med namestitvijo vseen javi naj vstavim sdrugi cd pa čeprov potrdim me ne spusti čez. Če pa mam na compu v eni mapi mi pa lepo vse instalira. Kva naj zdej nardim da bo to delal. Prosim help
StratOS ::
DVD mora imeti label zadnjega CD-ja.
Gre namreč za check.
Gre namreč za check.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
dzinks63 ::
Telefonski imenik imaš na internetu in ga sploh ne rabiš instalirat. Če pa bi res rad imel instaliranega na svojem računalniku, pa kupi original, stane le nekaj €. Sam ga kupim vsaki dve leti in je čist ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14409 (13747) | SomeoneLOVEU |
» | HP 8710w - DriverjiOddelek: Operacijski sistemi | 2545 (2394) | Spc |
» | [Linux][SUSE] namestitevOddelek: Operacijski sistemi | 1406 (1127) | kriko1 |
» | DVD .iso in peka na navadne CD's?Oddelek: Pomoč in nasveti | 963 (887) | hruske |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1385) | AnWar |