Forum » Kaj kupiti » Thinkpad z dobro grafično?
Thinkpad z dobro grafično?
Tero ::
Torej ker kupujem nov pc sem se odločil da bom kupil ker enega hig end prenosnika.
Najbolj se mi dopadejo thinkpadi (predvsem zato ker imam izkušnje z njimi)
Ampak malo gledam in gledam po netu pa nekak ne najdem tisto kar bi jaz rad mel
To je da je thinkpad, je ~15 in ima dobro grafično kartico z lastnim ramom. Se mi zdi da imajo dobro grafo le najdražžji thinkpadi.. zakaj je tako?
Recimo tale se mi precej dopade, samo grafična ni bogvekaj..
Kakšne ideje?
Najbolj se mi dopadejo thinkpadi (predvsem zato ker imam izkušnje z njimi)
Ampak malo gledam in gledam po netu pa nekak ne najdem tisto kar bi jaz rad mel
To je da je thinkpad, je ~15 in ima dobro grafično kartico z lastnim ramom. Se mi zdi da imajo dobro grafo le najdražžji thinkpadi.. zakaj je tako?
Recimo tale se mi precej dopade, samo grafična ni bogvekaj..
Kakšne ideje?
- spremenil: Tero ()
Leks ::
se pridružujem mnenju
Drguča pa z Lenovom ne boš kaj falil, kupi le ThinkPada. Vendar kar ti želiš te bo prišlo kar nekaj čez 1k €
Lp
Drguča pa z Lenovom ne boš kaj falil, kupi le ThinkPada. Vendar kar ti želiš te bo prišlo kar nekaj čez 1k €
Lp
tilinho20 ::
Seveda. Saj je to njegov denar. Samo je res veliko vprašanje, če se splača kupit en high end laptop.
PrimozR ::
Vprašanje, če se splača kupšit 8800 GT, saj kmalu pridejo GF 9. Pa se še vedno prodajajo kot vroče žemljice.
Sam bi vzel (kot rečeno na IRCu) MBPja.
Sam bi vzel (kot rečeno na IRCu) MBPja.
lopov ::
@Tero -- T61 je "biznis" laptop, zato ima taksno grafiko. Ce ga mislis uporabljat za office aplikacije, si uporabnik Reuters in Bloomberg aplikacij ter s veliko ukvarjas s prezentacijami in ne igrami -- je to masina zate.
V kolikor pa rabis boljso "gamersko" grafiko je pa pac tako, da ta laptop ni za taksno ciljno skupino :)
Poleg tega je ta laptop s taksno koniguracijo v ZDA dobavljiv od 1500$ navzdol, tako da je ta cena v evrih z DDV cisto pretirana. Ampak ja, taksna je realnost v Evropi, ne samo v Sloveniji ...
Zakaj si ne kupis tega 17" modela -- MSI GX700PX-059EU 17"
http://www.funtech.si/prenosnikiMSI.htm (zarolaj navzdol, predzadnji, zadnji je enak le da ima HD-DVD, ki je pa passe)
V kolikor pa rabis boljso "gamersko" grafiko je pa pac tako, da ta laptop ni za taksno ciljno skupino :)
Poleg tega je ta laptop s taksno koniguracijo v ZDA dobavljiv od 1500$ navzdol, tako da je ta cena v evrih z DDV cisto pretirana. Ampak ja, taksna je realnost v Evropi, ne samo v Sloveniji ...
Zakaj si ne kupis tega 17" modela -- MSI GX700PX-059EU 17"
http://www.funtech.si/prenosnikiMSI.htm (zarolaj navzdol, predzadnji, zadnji je enak le da ima HD-DVD, ki je pa passe)
hafnerb ::
Jst mam zdj par tednovtole zadevco, In zaenkat skor sami plusi.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
lopov ::
@Tero : nikjer, sry
Sem samo pogledal ceno in se spomnil tega MSI, kateri je za ta denar zelo ugoden.
Ce pa vztrajas pri Thinpadih bos pri grafiki moral narediti kompromis -- v ponudbi so samo quadro NVS/FX ter Intel GMA. Za "gamerske" kartice glej druge firme.
Sem samo pogledal ceno in se spomnil tega MSI, kateri je za ta denar zelo ugoden.
Ce pa vztrajas pri Thinpadih bos pri grafiki moral narediti kompromis -- v ponudbi so samo quadro NVS/FX ter Intel GMA. Za "gamerske" kartice glej druge firme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Kibby ::
Za 1700€ dobis en normalen laptop + gamerski namizni comp z kakim 22 lcdjem... Premisli ce je res vredno vlozit tolko kesha v notebooka... Jaz mam notebooka za cca 900€ pa ce bi imel zeljo po igrcah bi si za preostali denar (seveda ob takem budgetu kot ga imas ti) nabavil dodatno kisto za igracanje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop za 300€Oddelek: Kaj kupiti | 3365 (2794) | vito5 |
» | najboljši vrhunski prenosnik za okoli 1500€Oddelek: Pomoč in nasveti | 2869 (2373) | solatko |
» | Nov prenosnik? - Lenovo vs. DellOddelek: Kaj kupiti | 4276 (3895) | quartz |
» | RGB na PhilipsOddelek: Zvok in slika | 1460 (1360) | ivek8 |
» | Katera firma prenosnika za 1000eur?Oddelek: Kaj kupiti | 1612 (1458) | rokec_mx |