Forum » Programska oprema » Alternativa za Webshots Desktop
Alternativa za Webshots Desktop
Prometnik ::
Zanima me, če kdo pozna nadomestek za program Webshots Desktop, ker je ta program mal štorast. Ima naslednje funkcije:
- zamenja namizje vsakih X minut in sicer v NAKLJUČNEM zaporedju
- slike za namizja jemlje iz nekih "collections", ki jih morš importat - in to je dolgotrajno in brezvezno delo, če bi rad uporabil slike, ki jih imaš razvrščene v mape. Vsako mapo posebej moreš importat in v eni "collection" ne sme biti več kot 128 slik. Kar nekaj.
Torej rad bi program, ki mu rečeš - v mapi C:\Slike imam fotografije v takih in drugačnih mapah in za te slike bi rad, da izmed njih vsakih X minut izbereš naključno in mi jo nastaviš za wallpaper (izbereš med načini Centered/Tiled/Best fit to desktop in vse podobno).
Pozna kdo tak program?
Windows PowerToys, ki sem ga našel z googlom, nima možnosti naključnega prikazovanja in ne prepozna slik v subfolderjih.
Hvala za pomoč.
- zamenja namizje vsakih X minut in sicer v NAKLJUČNEM zaporedju
- slike za namizja jemlje iz nekih "collections", ki jih morš importat - in to je dolgotrajno in brezvezno delo, če bi rad uporabil slike, ki jih imaš razvrščene v mape. Vsako mapo posebej moreš importat in v eni "collection" ne sme biti več kot 128 slik. Kar nekaj.
Torej rad bi program, ki mu rečeš - v mapi C:\Slike imam fotografije v takih in drugačnih mapah in za te slike bi rad, da izmed njih vsakih X minut izbereš naključno in mi jo nastaviš za wallpaper (izbereš med načini Centered/Tiled/Best fit to desktop in vse podobno).
Pozna kdo tak program?
Windows PowerToys, ki sem ga našel z googlom, nima možnosti naključnega prikazovanja in ne prepozna slik v subfolderjih.
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5089 (4701) | krneki0001 |
» | Flash program + templatesOddelek: Izdelava spletišč | 705 (606) | Gost |
» | Rabim programerja za izdelavo programčka.Oddelek: Programiranje | 2935 (1301) | Looooooka |
» | Program za zajemanje spletnih slik?!Oddelek: Programska oprema | 1481 (1024) | skyy779 |
» | Kako bi naredil svoj lasten video player?Oddelek: Programiranje | 1466 (1226) | darkolord |