Forum » Pomoč in nasveti » Spam ali ne spam
Spam ali ne spam
Janosz ::
Pozdravljeni,

Muči me naslednje vprašanje: Na podlagi česa outlook oz hotmail ipd. vržejo tvojo email pošto v spam oz nezaželeno pošto. To bi baje naj bilo odvisno od tega, če vsebuje email kakšne linke. Poznam pa strani s katerih mi linke pošiljajo v emailih pa mi jih ne vrze v spam. Kako to? Namreč mislim si namestiti tell a friend skripto (CGI) pa mi tam emaile vrže v spam. Na mailing listi mi pa nič ne vrže v spam, tudi če pošiljam linke v njih. Upam da mi boste znali kako pomagati.

Hvala že v naprej

Lep pzdrav
Muči me naslednje vprašanje: Na podlagi česa outlook oz hotmail ipd. vržejo tvojo email pošto v spam oz nezaželeno pošto. To bi baje naj bilo odvisno od tega, če vsebuje email kakšne linke. Poznam pa strani s katerih mi linke pošiljajo v emailih pa mi jih ne vrze v spam. Kako to? Namreč mislim si namestiti tell a friend skripto (CGI) pa mi tam emaile vrže v spam. Na mailing listi mi pa nič ne vrže v spam, tudi če pošiljam linke v njih. Upam da mi boste znali kako pomagati.
Hvala že v naprej
Lep pzdrav
- premaknil iz Izdelava spletišč: OmegaBlue ()

Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Email med spamOddelek: Izdelava spletišč | 1425 (1145) | FX6300B | 
| » | Slovenski SPAMOddelek: Loža | 3445 (2683) | Lonsarg | 
| » | Določene maile iz bolhe mi meče v spamOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1114) | mailer | 
| » | "Google" prevara...Oddelek: Loža | 1261 (848) | KoMar- | 
| » | PHP newsletter in spamOddelek: Izdelava spletišč | 2150 (1802) | enco11 |