Forum » Programska oprema » Word problemi
Word problemi
Loki ::
kako prepricati word xp, da mi bo kazal vsebino tako, kot bo pozneje natisnjena (torej da kaže list A4 format, okoli njega pa siv rob) - včasih kaže pravilno, ponavadi (pri nekem določenem dokumentu) pa ne.
TIA
TIA
zakaj mi pri vstavljanju slike vstavi samo eno vrstico le-te (ostalo, kjer bi morala biti slika, so le navadni page breaki)?
(slika je v formatu PNG, malo editana v Paint Shop Pro, Word XP, se printscreen (76kb)).
TIA
update:
ce odprem nov dokument ter notri vstavim sliko, dela vse OK, ce pa to sliko nato cut&paste v originalni dokument, je pa spet pokvarjena (kot na sliki)
help
(slika je v formatu PNG, malo editana v Paint Shop Pro, Word XP, se printscreen (76kb)).
TIA
update:
ce odprem nov dokument ter notri vstavim sliko, dela vse OK, ce pa to sliko nato cut&paste v originalni dokument, je pa spet pokvarjena (kot na sliki)
help
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
CaqKa ::
jaz se nebi sekiral glede takih malenkosti.. pri printanju jo ziher sprinta ne glede kak je na monitorju prikazana imam prav? pa mislim da obstaja tudi v wordu funkcija refresh
jaz pa se bi sekiral, glede na to, da je bila to moja seminarska, za katero dvomim, da bi dobil kako dobro oceno, ce se vseeno nebi sprinatalo prav.
Stvar sem drugace resil tako, da sem del seminarske imel v prvem dokumentu, del pa v drugem, kar je delalo BP.
Stvar sem drugace resil tako, da sem del seminarske imel v prvem dokumentu, del pa v drugem, kar je delalo BP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8046 (6598) | JayKay |
» | Belgijska vlada sprejela OpenDocument Format za edini način komuniciranja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9167 (7633) | Pithlit |
» | Microsoft Word XP je naredil ogromno datotekoOddelek: Programska oprema | 943 (811) | pkrzic |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25868 (25075) | Matev |
» | Program za urejanje PDF datotek!Oddelek: Programska oprema | 8887 (8763) | jetam |